Ontmoet de nieuwe Dan; Travers Beynon

Geef toe, Dan Bilzerian zijn we toch wel een beetje zat? In het begin waren wij zelfs onder de indruk van zijn ‘creatieve’ inbreng op Instagram, maar nu gaat hij te ver en huurt hij te lelijke vrouwen in. Daarom is het tijd voor vernieuwing, dachten wij zo! Ontmoet Travers Beynon, de Australische koning van Instagram. Naast model (echt?) is hij eigenaar van Freechoice Tabacco en voormalig NFL speler, de ideale combinatie om tering rijk te worden en je met dat geld verschrikkelijk uit te leven.

Hij houdt van variatie, iets waar wij het wel mee eens kunnen zijn. Voor ieder wat wils, zeg maar. Of zoals hij het zelf noemde;

Vroeger moest je kiezen tussen Coca Cola of Pepsi, nu neem ik ze allebei.

Die verwijzing is misschien iets typisch Australisch, maar wij snappen hem niet. Hoe dan ook, blond, brunette – alles ligt in zijn bed.

Auto’s zijn geweldig om in te rijden, maar nog toffer om mee te posen. Daarom; hoe duurder de auto’s des te beter. Smaak heeft hij wel, moeten we zeggen. Dan Bilzerian heeft daarentegen een liefde voor de Brabus familie – daar scoort hij toch ook wel punten..

Hij is ook niet zo subtiel als het gaat om dames. Het is verschrikkelijk, maar het is waarschijnlijk wat elke rijke man in zijn vrije tijd doet. Wij kennen gewoon te weinig rijke mannen om een goed beeld te krijgen. Rijke mannen kunnen altijd mailen.

Één voordeel dat hij heeft tegenover Dan, is dat Australië een veel geloofwaardiger land is dan Amerika. Daar waar in Amerika alles groter, beter en gevaarlijker moet, durft Travers gewoon met zijn waterpistool op de foto. Wapens zij een no go in Australië..

Hebben we meneer Bilzerian weleens zien sporten? Gewoon in de buitenwereld? Zonder al te veel juwelen, wapens of andere ‘toffe dingen’ bij zich? Dacht het niet

Trainen is iets waar Travers voor leeft. Als voormalig NFL speler moet je natuurlijk wel wat in huis hebben, ‘dit is wat hij draagt onder zijn driedelig pak’. Op de een of andere manier vermoeden wij dat hij een stukje nederiger is dan Dan. Like that. 

En het allerlaatste, we kunnen haten wat we willen maar hij gunt zijn dochter wel een plekje op zijn Instagram vol met naakte vrouwen. Of dit pedagogisch verantwoord is, fuck it, daar zijn wij niet voor. Zelfs zijn dochter heeft toekomst. Maar wie niet, als je papa miljardair is?

Hebben jullie nog behoefte aan bewegend beeld?

www.youtube.com/watch?v=LCZsgJde-iw

Related Posts