Swatch SISTEM51

Op zoek naar het perfecte kado? Dit horloge wil je gewoon krijgen of geven

Het is weer die tijd van het jaar dat er zo weinig uren in een dag zitten, dat je ze het liefst allemaal benut. De feestdagen staan voor de deur, je moet nog teveel doen en je hebt zo weinig tijd. Het liefst zou je meer tijd krijgen – dat zou echt het ideale kado zijn – maar dat bestaat helaas niet. Wat wel bestaat is een goede klok om je pols die ervoor zorgt dat je in ieder geval altijd bij de tijd bent. Dat maakt een horloge een perfect kado om te geven of om zelf te krijgen.

Maar als je een horloge neemt, wil je een horloge hebben dat zo precies mogelijk is. Logisch toch? Daarom is de Swatch SISTEM51 gewoonweg ideaal – het automatisch mechanisch uurwerk windt zichzelf op. Zo weet je zeker dat je deze winter elk uur van de dag kunt aflezen op je pols. Het horloge bestaat uit 51 onderdelen, 1 centrale schroef. Dat klinkt easy, he? Tot je hoort dat er voor dit horloge 17 patenten zijn aangevraagd! Een puik staaltje techniek, deze Swatch SISTEM51. Check in het onderstaande filmpje hoe dat er precies uitziet.

Beweeg en blijf bij de tijd

Wat de SISTEM51 in onze ogen zo mooi maakt is dat het geen kwartshorloge is. De enige energie die het nodig heeft is de energie die jij het horloge geeft. Elke beweging van de pols zet de rotor in beweging, waardoor het horloge wordt opgewonden. Doordat de achterkant van de SISTEM51 opengewerkt is, kun je zien hoe hard het horloge werkt om jou de juiste tijd te laten zien. De achterkant is niet alleen opengewerkt, maar ook prachtig afgewerkt.

Zoals je op de foto’s ziet is het horloge lekker robuust gebouwd. Wat het horloge geschikt maakt om te dragen op elk mogelijk moment. Of dat nou tijdens een luxe diner is of tijdens een potje basketbal, draag hem zoals jij het wilt. Own it. Uiteraard heb je in deze tijden niet persé een horloge nodig om de tijd te weten, de smartphone in je zak vertelt je ook prima hoe laat het is. Maar een horloge is meer dan alleen de tijd, het zegt iets over de drager. Het laat zien dat je een bepaalde klasse en stijl bezit. Daarnaast is een goed horloge key bij elke outfit en vaak het begin van een gesprek met mensen. Een horloge geven en krijgen is persoonlijk en de drager zal altijd aan je denken als hij naar het horloge om zijn pols kijkt. Daarom is deze Swatch SISTEM51 onze ogen het perfecte kado om te geven en te krijgen.

Related Posts