Zet je flatcap op en krijg een gratis shotje in de nieuwe Peaky Blinders bar

Altijd al een glaasje whisky willen drinken met de Shelby’s? Dit is binnenkort mogelijk! In Paignton (Engeland) opent Jamie Devon op 16 september zijn nieuwe Bar & Grill die in zijn geheel geïnspireerd is op de populaire serie Peaky Blinders. En je ontvangt een gratis shotje whisky bij binnenkomst, als je een flatcap draagt in stijl van een echte Shelby. Wij als Peaky Blinders fans zijn jaloers dat de bar helaas niet in Nederland gevestigd is.

Het verhaal achter de Bar & Grill

De eigenaar ‘Jamie’ heeft altijd al een bar willen openen. Het verhaal achter deze Bar & Grill is echter vrij bijzonder. Zelf heeft hij namelijk ook naasten die het boevenpad als een Peaky Blinder hebben bewandeld. Zijn opa schijnt een een crimineel te zijn geweest in Birmingham in early twenties. Iets waar hij natuurlijk niet trots op is, maar op deze manier viel alles wel op zijn plek. Jamie is de afgelopen negen maanden bezig geweest de bar te renoveren, zodat het voelt als een bar uit 1920. De opening is al inzicht, vanaf 17 september kan je al reserveren voor de lunch!

Compleet in stijl van de Peaky Blinders

In de Peaky Blinder bar zullen natuurlijk veel verschillende soorten whisky’s geschonken worden en zal je voorzien worden van echte mannen maaltijden. Denk hierbij aan steaks en kip. Ook het personeel zal gekleed zijn als Shelby, ook al betekend dit dat ze terug in de tijd zullen gaan. Alles is compleet in stijl van de Peaky Blinders er zullen zelfs muzikale optredens zijn in de stijl van de 20’s. Mocht je nog meer over deze bar willen weten kun je de ontwikkeling op de voet volgen via hun Facebook pagina.

We verwachten natuurlijk dat je deze serie al hebt uitgespeeld, mocht dat niet zo zijn dan weet je wat je huiswerk voor vanavond is! Check hieronder de trailer van seizoen 3.

www.youtube.com/watch?v=t5D4-nTAWLY

Bron: FHM

Related Posts