Perfect Harmony | Skateboarden door het landschap van Barcelona

Sebastien Zanella, filmmaker, fotograaf editor-in-chief van het Franse magazine Disillusion verdiend zijn geld met het vastleggen van de surf en skateboardscene.

Voor deze serie reisde hij af naar Barcelona om male-model en skateboarder Alexandru Costin vast te leggen in zijn natuurlijke habitat. Het unieke landschap in combinatie met de iconische architectuur zorgt er voor dat elke foto een pareltje op zich is.

sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-12 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-11 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-09 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-08 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-03 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-04 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-05 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-07 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-02 sebastien-zanella-alexander-ducostin-barcelona-01

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie