Een scooter in de stad? Ideaal – wij probeerden het uit

Je vraagt je vast weleens af wat de snelste manier is om in de stad van A naar B te komen. Nou zullen sommige mensen heel hard roepen:“Met de tram, natuurlijk. Die rijdt overal dwars doorheen”. Fair enough, maar wij trekken dat in twijfel. 9 van de 10 keer dat je met de tram wilt, rijdt hij niet op tijd of hij stopt exact waar jij niet moet zijn. Dus wat is de oplossing? Een scooter. Ideaal? De Peugeot Django Sport. 

Waarom? Door het extra grote zadel, mooi weggewerkte steps voor degene die achterop zit, een 12 volt output zodat je tijdens het rijden je mobiel op kunt laden én de tankdop voorin in plaats van onder het zadel.

Er zitten voordelen en nadelen aan een geel kenteken, maar de voordelen wegen toch echt zwaarder dan de nadelen. 1. Je haar gaat er van in de war – even een hand door je haar en klaar. 2. Je moet op de weg – dat is alleen maar beter, dan hoef je niet constant fietsers te ontwijken als jij er op vaart (45 kilometer per uur) langs wilt.

Nog niet overtuigd? Even een lijstje van plekken waar wij niet heen gegaan waren als we geen scooter hadden.

  1. Lunchen bij Pllek – weet je hoe ver Noord is met het openbaar vervoer?
  2. Shoppen in de IJ-hallen – zie opmerking hierboven.
  3. Broodje eten in IJburg – gaat daar überhaupt een tram heen?
  4. Zwemmen bij Java-eiland – dankzij de Django waren we er toen de zon nog scheen.
  5. BBQ’en met de boys van Notre Vue – was ergens in een park, diep in West. Te diep om te fietsen of met de tram te gaan.
  6. Meneer Nieges én Loui Loui – op één dag relaxed naar twee tentjes.

Hoe dan ook, wij genieten volop. Helemaal nu het weer wat kouder wordt, hebben wij een scooter nodig. Wil je ons nog meer zien genieten op de scooter? Volg ons op Snapchat!

Related Posts