Phillips komt met de perfecte sportoortjes voor elke omgeving

Is het bij jou in de sportschool ook altijd zo’n herrie dat je het volume van je oortjes op maximaal moet zetten om nog enigszins te kunnen genieten van je favoriete muziek? Of dat het tijdens het hardlopen buiten, zo hard waait, dat je praktisch alleen maar ruis hoort in plaats van de muziek uit uit je oortjes? Dan ben je niet de enige. En dat probleem hebben ze bij Phillips serieus genomen en zijn ze op zoek gegaan naar een oplossing.

Geluidsonderdrukking door het ANC Pro-systeem

De Philips A7507 oordopjes zijn voorzien van het nieuwe ANC Pro-systeem. Hiermee heb je de keuze tussen volledige isolatie of het onderdrukken van omgevingsgeluiden, met de optie om windruis verder te verminderen. De botgeleide microfoons in de Philips A7507 garanderen uitstekende spraakhelderheid en kristalheldere gesprekskwaliteit, zelfs tijdens het hardlopen of wandelen in een rumoerige omgeving.

Batterijduur en comfort

De oortjes bieden langdurig comfort dankzij de oortips die in verschillende maten beschikbaar zijn. Wat ook geweldig is aan deze draadloze oortjes is de batterijduur – zo kun je de oordopjes acht uur lang gebruiken zonder op te laden. Daarnaast kun je na 15 minuten opladen via de USB-C alweer een uur genieten van muziek, en is nog eens 21 uur opladen mogelijk via de productcase.

De Philips A7507 is vanaf februari 2022 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €149,99.

Related Posts