Waan je even in IJsland met de nieuwe collectie van Pig&Hen

Pig&Hen is de afgelopen jaren flink gegroeid en aan de nieuwe collectie is duidelijk te zien dat het merk de komende tijd nog flink zal door groeien. Pig&Hen heeft zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door het prachtige IJsland. Ze verzamelde alle elementen om het koude IJsland te trotseren en verlieten Amsterdam. Hun avontuur in IJsland heeft er dan ook voor gezorgd dat ze terugkeerden met drie hele toffe modellen. Namelijk de Vicious Vik, Limp Lee en Icy Ike.

Het verhaal achter de armband
Het Amsterdamse Pig&Hen maakt accessoires die een leven lang meegaan. Vernoemd naar twee dieren die je als tattoo beschermen tegen de gevaren van de zee, aldus oude scheepslui. De armbanden Pig&Hen worden handgemaakt van schipperstouw en hebben metalen sluitingen: duurzame materialen die met de tijd alleen maar mooier zullen worden.

Hieronder hebben we vijf nieuwe armbanden uit de Fall // Winter ’17 collectie ‘Northern’ voor je op een rijtje gezet.

Bombay Berry

Bombay Berry

Fat Fred

Fat Fred

Gorgeous George

Geen wonder dat het de makers van de nieuwe Pig&Hen collectie terugkwamen met een toffe collectie en drie nieuwe modellen. IJsland is namelijk een hele prachtige plek waar je je graag door laat inspireren. Zwarte stranden, gigantische ijsbergen en het ijzige onbekende. Je kan hier uren lang rondrijden zonder iemand tegen te komen.

Check hieronder hoe hun reis eruit zag
www.youtube.com/watch?v=VbLEaDqeH0A

De nieuwe Pig&Hen Fall // Winter ’17 ‘Northern’ collectie is hier verkrijgbaar..

Related Posts