Nederlandse chick reist naakt de wereld over

Sterre reist de hele wereld over. Nu denk je: daar is ze toch niet de enige in? Klopt, maar Sterre doet dit naakt en laat ons meegenieten. 

A Naked Girl
Sterre, 21 lentes jong, reist naakt de wereld over en is niet verlegen om dit te delen. Op haar account ‘A Naked Girl’, met ruim 90.000 volgers, heeft ze een gevarieerde reeks aan foto’s. Eén ding blijft echter constant in haar foto’s: haar billen. Of ze nou op het strand ligt of in een moeras staat, haar foto’s zijn (bijna) altijd van achter genomen.

https://www.instagram.com/p/BZ_VIB0ApXD/?taken-by=a.naked.girl

Afgelegen plekken
Is ze dan niet bang om gespot te worden door een ander? Nee. Ze zoekt de afgelegen plekken goed op en is daardoor slechts door één iemand in haar Eva kostuum gespot. Je zal denken dat zij zich geneerde, maar in plaats daarvan geneerde de man zich en rende weg.

Body positivity
Ze wil laten zien dat naakt zijn niet meteen sexy betekent. Ze wil juist meegeven dat men zichzelf moet omarmen hoe zij naakt zijn.

https://www.instagram.com/p/BYPfMxaANlV/?taken-by=a.naked.girl

https://www.instagram.com/p/BZtN5urAM06/?taken-by=a.naked.girl

Toch meer van de ‘normale’ kiekjes? Lees dan dit artikel over een Instagram koppel wat meer dan duizenden euro’s per foto verdiend.

Related Posts