Wie woont in een ananas diep in de zee? Jij! In dit Real-life SpongeBob huis

Geen grap, je kan tegenwoordig slapen in het ananashuis van SpongeBob! En dat is niet alles, hij is ook nog eens goud (GOUD JA) en ingericht alsof je in Bikinibroek zit. Oké diep in de zee is het niet, maar toch ziet dit ananashuis er dope uit. 

Het nostalgische optrekje is te vinden op het strand in Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Het ananas-vormige huis is 460 vierkante meter groot met twee slaapkamers, drie badkamers en een outdoor douche. Hij is uitgerust met een heuse SpongeBob inrichting (inclusief Gerrit), een cupcake bar, een cabana op het strand, en een butler. Een butler? Ja, een butler. Deze ananas means business.

Van nostalgie tot paradijs
In SpongeBob is het ananashuis misschien simpel, maar in Punta Cana is die term niet echt toepasbaar. De persoonlijke butler laat namelijk echt al je dromen waarkomen, van een romantisch diner op het strand (bereid door een topchef, geen krab burgers dus), tot een wijnproeverij of een pyjama feest. De Pineapple Villa is een waar droomhuis.

Nickelodeon wil wel even je portemonnee zien
De villa lijkt niet gewoon op SpongeBob’s huis maar is ook tot stand gekomen in samenwerking met Nickelodeon. Al kan niet elke Nickelodeon-fan hier terecht, je mag namelijk wel even €840 per nacht uit je portemonnee trekken om deze villa in Punta Cana Resorts jouw huis te maken. Hebben we er wel voor over toch?

Meer real-life nostalgie? Je kan binnenkort ook real-life Mario karten!

Related Posts