Neem een kijkje in de 4 mooiste suites van Amsterdam

Amsterdam zit bomvol hotels en hostels, terwijl er nog steeds elk moment meer de grond uitgestampt worden. Vorig jaar werd er nog een hotelstop uitgeroepen en mochten er nog maar zo’n 6500 kamers bijkomen, maar die grens is inmiddels alweer overschreden. De discussies over toerisme lopen hoog op maar die laten we maar even voor wat het is. Het voordeel van al die hotels is dat er heel wat pareltjes tussen zitten, moet je ze alleen wel weten te spotten. Aangezien er zoveel hotels zijn hebben we de selectie even voor je beperkt tot de 4 mooiste suites binnen de ring van Amsterdam. Aardig van ons he? 

W-Hotel – Extreme Wow Bank Suite
W-Hotel Amsterdam staat bekend om hun moderne stijl die ook duidelijk terug te zien is in deze suite. De W-Hotel Extreme Bank Suite bestaat uit maar liefst twee verdiepingen; een verdieping met de woonkamer en een verdieping waar je slaapt. Voor een bescheiden €2400 mag je een nachtje in deze suit doorbrengen. Natuurlijk heb je dan ook toegang tot alle faciliteiten zoals bijvoorbeeld de overheerlijke spa en fitness ruimte. In het W-Hotel Amsterdam ben je ook welkom om een dagje te komen genieten en van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt zonder overnachting. Ook de moeite waard.

Conservatorium Hotel – Penthouse Suite
Het Conservatorium hotel staat bekend om zijn luxe. Zodra je één voet binnen de deur zet voel je dit meteen. Wat een nachtje in de Penthouse Suite kost is niet helemaal duidelijk (hmmm we houden wel van wat mysterie) maar de luxe straalt van de foto’s af. Het Conservatorium hotel staat bekend om hun overheerlijke spa, dus mocht je jezelf een keer willen verwennen dan is het zeker geen gek idee. Daarbij schijnt dit ook de slaapplaats te zijn van alle internationale sterren die ons landje bezoeken. Niet gek dus.

Amstel Hotel – Royal Suite
Het Amstel hotel heeft een Koninklijke uitstraling en dat zie je ook terug in de Royal Suite. In de hedendaagse moderne stijl zie je dit meubilair eigenlijk niet vaak meer, wat het een allure van historisch erfgoed geeft. De Royal Suite hoort dan ook zeker in dit lijstje van mooiste suites in Amsterdam thuis. Wil je een keer koninklijk overnachten, dan moet je in het Amstel hotel zijn. Per nacht betaal je zo’n €3600 voor deze suite.

A’DAM Toren – The Loft
Het kroonstuk op de lijst suites in Amsterdam is ongetwijfeld toch ‘The Loft’ in de A’DAM toren. Gelegen aan het IJ in Amsterdam-Noord is dit een verborgen pareltje (maar dan pal in het zicht als je snapt wat we bedoelen). Deze loft bovenin de iconische toren is een hoogtepunt op hoogte, waar iedere stijlvolle logee wel een nacht wil spenderen. De A’DAM Toren is een van de nieuwste aanwinsten van Amsterdam en komt met een prachtig uitzicht over de stad. Het enige minpuntje: je betaald een ruime €10.000 per nacht om hier te mogen slapen. Neem even een kijkje door de foto’s hieronder en je bent meteen verkocht. Begin maar vast met sparen.

Mocht je toch niet op zoek zijn naar een overnachting binnen Amsterdam dan hebben we alvast een mooie overnachtingsplek voor je gevonden langs de Seine in Parijs.

Related Posts