Keep Instagram lit ? met de Samsung Galaxy S7

Als er één bedrijf is dat zichzelf keer op keer blijft uitvinden en elke update écht iets update, is dan Samsung. Elke update pakken ze een aantal problemen van gebruikers uit de grabbelton en.. Verbeteren deze. Het lijkt zo simpel, maar vergelijk het maar eens met andere bedrijven. 

“Beste Samsung, ik wil graag goede foto’s maken voor Instagram..” Say no more, we knallen er een betere camera op. Oh ja, je kunt nu ook goede foto’s maken van je vrienden in de club of laat tijdens de barbeque. Uiteraard zonder die vervelende flits, want die verpest 9 van de 10 foto’s. “Maar Samsung, dan kan ik mooie foto’s maken, maar..” Waar ga je die laten? Problem solved, je kunt eenvoudig je geheugen uitbreiden met een extern micro SD-kaartje. “Okay, okay, nog 1 vraag. Hoe kan ik foto’s maken in dit Nederlandse..” Rot weer? De telefoon is waterdicht, dus kapot gaat hij niet van een beetje regen. Het scherm hebben we zodanig aangepast dat je zelfs in een hoosbui nog een titel bij je post kunt tikken.

De kenners onder ons zien misschien de millimeter verschil tussen de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy s6. Dat de S7 een millimeter dikker is, is niet een ordinair ontwerpfoutje – dat is gedaan met een reden. Dankzij die ene millimeter verschil sta jij aan het einde van de dag niet met een lege telefoon als je je vriend(in) wilt WhatsAppen dat je later thuis komt. Of als er thuis niemand op je wacht, kun je in ieder geval zorgen dat je op tijd eten kunt bestellen. Door die ene millimeter minder ziet de Samsung Galaxy S7 er in ieder geval niet minder mooi uit. De rondingen van het beeldscherm geven het toestel karakter, de functionaliteit zorgen dat je verliefd wordt.

De grootste pluspunten (buiten het uiterlijk om) zijn toch wel de sterk verbeterde camera, dat hij waterdicht is (tot 30 minuten op 1,5 meter onder water) en dat je eindelijk niet meer van die nare meldingen krijgt dat je geheugen vol is. Al met al, de grabbelton begint steeds leger te raken!

Keep Instagram lit; Samsung Galaxy S7

www.youtube.com/watch?v=1QlF5fx2FrI

Related Posts