De Galaxy S9 Plus ligt klaar voor degene die geen genoegen neemt met minder

Het is 2018; we leven naar een prestatiecultuur waarin we steeds meer van onszelf verwachten, en daarmee nog meer van onze mobiel. Het is dan ook iedere keer weer afwachten of een bedrijf als Samsung meekan in onze groei.

Nou is een smartphone vandaag de dag eigenlijk maar een eenvoudig ding, waar ze allemaal wel iets van elkaar weg hebben, maar bij de Samsung S9 of S9 Plus is dit net even anders! Het vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf lijkt namelijk alleen op de Samsung Galaxy S8 (Plus), maar is alleen veel krachtiger, sneller en geavanceerder! De telefoon is al een tijdje uit maar we lopen toch nog even de belangrijkste punten met je door.

Afbeeldingsresultaat voor samsung galaxy s9

Samsung Galaxy S9 (+)

De specificaties van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus zijn op verschillende punten veranderd in vergelijking tot zijn voorgangers. Zo gaat de batterij langer mee en is de iris-scanner flink verbeterd. Ook is de camera van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus geüpdatetet.

Camera

Wat betreft de camera maakt de aanschaf van een Samsung Galaxy S9 Plus heel veel mogelijk! Waar de Samsung Galaxy S9 beschikt over een enkele 12 megapixel-camera, maakt de Plus het verschil met een dubbele 12 megapixel-camera! Dit houdt in dat je met de camera switcht tussen twee verschillende diafragma’s, wat zorgt voor nog betere foto’s bij verschillende lichtsituaties. Het F/2.4 zorgt voor goede foto’s in een ruimte met veel licht, en het f/1.5 diafragma zorgt voor betere foto’s in een ruimte met weinig licht.

Wanneer je het leven je allemaal te snel gaat kun je bovendien beroep doen op de Super Slow-mo functie! Hiermee ben je in staat om hetgeen dat je voor je ziet met tot wel 960 frames per seconde vast te leggen en af te spelen!

Beeldscherm

De Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9 Plus zijn er qua scherm ook op vooruit gegaan. Om de gebruikerservaring te verbeteren is het 6.2 inch Quad HD + sAMOLED beeldscherm een infinity status aangemeten! Wat betekent dat de afwezigheid van randen ervoor zorgt dat je die geschoten foto’s of video’s nog beter kunt checken!

Bij het gebruiken van de vingerafdrukscanner zul je ook nooit meer de lens toucheren! Waar de scanner bij de Galaxy S8 nog naast de camera zat, zit ‘ie bij de Galaxy S9 namelijk een stuk onder de camera.

 Specs

Beide Samsungs zijn voorzien van de nieuwste Exynos 9810-processor. Deze is krachtiger en energiezuiniger dan zijn voorganger. De software op de S9 en S9+ is Android 8.0 Oreo, het nieuwste besturingssysteem van Android. Zodoende maak je altijd gebruik van de meest recente functies op je smartphone.

Om het een beetje spannend te houden kun je dan ook kiezen tussen Midnight Black (zwart), Lilac Purple (paars) en Coral Blue (blauw). En het allermooiste: bij T-Mobile ontvang je nu een Samsung Galaxy A6 kado óf kies je voor €100,- retour bij aankoop van een S9 of S9 Plus. Zo is hij ook nog eens betaalbaar!

Related Posts