Over deze plekken fantaseren vrouwen het meest om seks te hebben

De vraag ‘wat is de gekste plek waar je ooit seks heb gehad?’ is vaak het moment dat je denkt “Ik ben best saai eigenlijk”. Na het lezen van dit artikel ben je in ieder geval een stuk wijzer over op welke plekken het zou kunnen gebeuren. Natuurlijk blijft het bed de meest voor de hand liggende keuze, maar doe eens gek!

Meten is weten
Een interessant onderzoek van de Sleep Cupid bij 3000 vrouwen vertelt ons wat de plekken zijn waar vrouwen het meest over fantaseren. Erg verassend, althans dat vonden wij, is de trappenhal! Wij dachten altijd dat onze vrienden een ‘dirty mind’ hadden, maar het blijkt dus gewoon dat vrouwen het erg spannend vinden naar boven gewipt te worden.

Hitting the stairs
Dat het trappenhuis op de eerste plaats zou staan hadden wij niet verwacht. Maar de tweede plaats is voor het strand en dat is natuurlijk heel erg voorspelbaar. Een romantisch avondje op het strand met een beetje zand tussen de billen kan iedereen wel mee leven.

Event

Op drie staat een goot event, zoals een bruiloft, verjaardag of bijvoorbeeld een festival. Gevolgd door locaties als het vliegtuig, de garage, tuin of het kantoor.

Naast dat vrouwen fantaseren over spannende plekken. Is met wie ze op dat moment zijn misschien nog wel interessanter. Zo fantaseert maar liefst 83,9 % van de vrouwen over seks met hun collega’s en 71,3% over seks met hun baas. Dirty girls! De meeste vrouwen denken trouwens in de avond aan seks.

Related Posts