SkyFest voor als je het festivalseizoen letterlijk SkyHigh wilt afsluiten!

Dat de mannen van Desperados weten hoe je een feestje moet gooien, dat is geen nieuws. Maar SkyFest is letterlijk en figuurlijk van een ander niveau! Beeld het even in: 1500 festivalgangers die voor een dag de lucht ingetild worden door luchtballonnen, om het festivalseizoen even super dik af te sluiten! En dit allemaal in het overheerlijke Barcelona. En ja, jij en je vrienden kunnen hier bij zijn!

SkyFest a one time experience 
Desperados blijft ons verbazen met hun creativiteit binnen de party scene en sluit het festival seizoen dit jaar af op ongekende wijze. Op 16 september zullen ze misschien wel het meest bijzondere festival ooit organiseren. Het zal een festival zij dat al zijn 1500 bezoekers nog lang zal bij blijven. Samen met (house) muziek van topniveau afkomstig van Dj’s en muzikanten van de hele wereld, die gemixt worden met een dance belevenis die letterlijk sky high gaat!

SkyFest zal plaatsvinden boven op een festivalterrein onder de rook van Barcelona. Een exclusief festival voor slechts 1500 gasten; Desperados liefhebbers kunnen kaarten kopen en winnen! De wereldberoemde DJ Jackmaster zal op 16 september de hoofd act zijn binnen de gevarieerde line-up. Het festival bereikt zijn HOOGTEpunt met behulp van luchtballonnen, die de dansvloeren letterlijk de lucht in zullen laten gaan. Samen met dikke beats en een epic lichtshow zal dit iets zijn wat je niet mag missen!

‘Release your inner Tequila’ 
Desperados heeft een naam hoog te houden op het gebied van unieke ervaringen. Het biermerk organiseert namelijk al jaren op gezette tijden innovatieve evenementen binnen de muziek, dance, festival en party scene. Voorgaande feesten waren onder andere Train Trax waarbij Desperados samen werkte met elektrogroep Mount Kimbie. Samen veranderden ze een trein in Warschau tot een driedimensionaal muziekinstrument. Bass Drop was een feest aan boord van een vliegtuig dat boven de Nevada woestijn vloog en waarbij de zwaartekracht uit de cabine werd gehaald. Skyfest is de volgende op rij in ‘Release your Inner Tequila’, Desperados’ wereldwijde marketingcampagne die is gebaseerd op een serie unieke experiences binnen de muziek-scene.

www.youtube.com/watch?v=8ZCwzYVI2dQ

In samenwerking met Elrow!
Desperados is speciaal voor dit evenement een samenwerking aangegaan met Elrow die bekend staat om zijn ongekende energie en kwaliteit. Samen met muziekproducers weet hij altijd op spectaculaire wijze feesten neer te zetten. Alleen al in 2017 hoste Elrow al meer dan 126 shows in 21 verschillende landen. Dankzij zijn creatieve aanpak, verbluffende effecten en geweldige muziek, zal Elrow, SkyFest en zijn bezoekers, letterlijk tot ongekende hoogte brengen.

Winactie
Om Desperados-drinkers wereldwijd kennis te laten maken met dit unieke festival, worden
er in ieder land een aantal compleet verzorgde weekenden in partystad Barcelona
weggegeven, inclusief tickets voor Skyfest. Prijswinnaars vliegen met twee vrienden naar
Spanje om het unieke festival van begin tot einde te beleven.
In Nederland kunnen kaarten worden gewonnen na aanschaf van een Six pack Desperados.
De kaarten kunnen worden verkregen via het inleveren van een kassabon bij één van de
duizend deelnemende winkels die zich hebben aangesloten bij de Win-actie ofwel het
uploaden ervan op het online platform Scoupy. Twijfel dus niet en ga straks nog even een ‘sixpackie’ scoren!

Wil je zeker weten dat je er bij bent? Bestel je kaarten dan hier.

Related Posts