Bereid je vast voor op je toekomstige bierbuik met de Dadbag

Buiktasjes kennen we voornamelijk van drie dingen: Reizen, knikkeren en de toiletjuffrouw. In de normale modewereld is het nooit echt een ding geworden, totdat een Duits-Britse kunstenaar/ontwerper genaamd Albert Pukies ineens met dit tasje aan kwam zetten: The Dadbag.

Eigenlijk heel slim. Een buiktasje is prima handig; het is minder diefstal gevoelig dan een rugtas, je hebt je spullen altijd bij de hand en hij is unisex. Waarom heeft dit tasje dan nooit een break-through gemaakt op de markt? Het is kort gezegd niet zo mooi. Hij hangt als een bult rond je broekrand op een plek waar we liever geen extra uitstulpingen hebben. Gelukkig wist Pukies hier gebruik van te maken en het standaard tasje toch nog iets leuks te geven. Niet heel classy, wel grappig.

https://www.instagram.com/p/BZEKCITBKl3/?taken-by=thedadbag

Zo ben je alvast klaar voor het bierbuik-vaderschap
The Dadbag is de buik die veel mannen op latere leeftijd dreigen te ontwikkelen, maar dan met een nuttig doel. Hij is dan ook echt goed voor alles. Biertjes, sleutels, telefoons je noemt het maar, het kan er allemaal in! Veel beter dan een echte bierbuik dus.

https://www.instagram.com/p/BZEJscUhfVx/?taken-by=thedadbag

Met je Dadbag naar kantoor zit er voorlopig nog niet in
Oke laten we eerlijk zijn, het past wel alleen bij een bepaalde lifestyle, en erg charmant is het nog steeds niet. Maar het is natuurlijk ook niet voor elke gelegenheid! Of het een echt succes wordt betwijfelen we, maar wel leuk voor een festivaltje.

https://www.instagram.com/p/BZEKANhBQZC/?taken-by=thedadbag

 

Related Posts