Staartje; nieuwe werkelijkheden creëren

Laatst zagen jullie al de preview op onze Facebook voorbij komen, nu mogen we dan eindelijk het eindresultaat laten zien van ons bezoek aan de studio van Staartje. Uitgenodigd werden wij door Leon Römer, deel 1 van het duo dat zich samen Staartje noemt. In de studio van Jasper Suyk – deel 2, dus – troffen wij een gezellige, creatieve omgeving waar alles al klaar stond voor de fotoshoot – er stond een volledige studio opgebouwd, met als middelpunt een grote bok wat later een ijsbeer zal moeten worden. Na een goed gesprek, waarin we tot conclusie kwamen dat het draait om mooie dingen maken en al het geld dat je verdient mooi meegenomen is, was het tijd om aan het werk te gaan met, het indrukwekkende model, Mandy de Poel.

Ons was verteld dat het een topless shoot zou worden, dus daar waren we op voorbereid. Dat je voor een topless shoot alsnog de make-up in moet, dat wisten wij ook niet. Maar dit was wel een mooi moment om het gebouw waarin het kunstmakende duo van illustrator en fotograaf te werk gaat. Naast de fotostudio, zit er de make up studio van Ron beneden, waar alle modellen van Jasper hun foundation en andere vrouwelijke dingen op hun gezicht krijgen onder het genot van rapmuziek. Ja, alle modellen – want naast Staartje is Jasper een veelgevraagd fotograaf onder de Bekende Nederlanders, voornamelijk bij Elize (die hotte chick die we voornamelijk kennen van haar hit Automatic uit 2009). Het duo staat nu anderhalf jaar samen ingeschreven als Staartje en proberen stukje bij beetje naam te maken door toffe dingen te maken die niet alleen zij tof vinden, maar ook een grotere doelgroep liefhebbers aanspreekt. Niet alles voor de likes op Facebook of Instagram willen doen, maar gewoon alles lekker laten rollen.

We hebben geen echte ijsbeer.

Niet dat we verwacht hadden dat er een ijsbeer binnen zou komen lopen, maar toch werd het nog even duidelijk gemaakt. De ijsbeer was Leon zijn fantasie, het leek hem gewoon een tof beeld om een topless model op een ijsbeer te zien. Dat is precies de reden waarom ze beide nog steeds voor zichzelf werken en niet bij een groot bedrijf; eigen vrijheid houden. Om dit soort dingen te kunnen doen. En ons te kunnen laten meekijken! Overigens zijn wij aanwezig geweest bij de shoot met de ijsbeer, voor de overige twee is de uitnodiging waarschijnlijk bij het postkantoor blijven liggen. Jammer.

the state of mind panda melissa sneekes the state of mind wasbeer

Related Posts