5 redenen waarom je door Noord Amerika moet reizen

Noord Amerika is één van de ruigste en mooie continenten van onze planeet. Als je er geweest bent, dan weet je hoe mooi het is. Maar mocht je deze plek nog niet hebben kunnen bezoeken, dan overtuigen deze vijf punten je wel om zo snel mogelijk een rondreis Amerika te doen.

 1. De overweldigende natuur van Canada

Canada het het op één na grooste land van de wereld terwijl het maar de populatie heeft ter grote van de stad Tokyo. Hierdoor heeft Canada meer dan genoeg ongerepte natuur waar je nooit een mens tegen gaat komen.

2. De prachtige stranden

Door het hele continent zijn talloze prachtige stranden te vinden.Maar nergens vind je zulke mooi stranden als in het caribische gebied. En met name het eiland  St Lucia is een plek die je moet bezoeken. Wat je hier vind is een aangenaam klimaat, veel natuur en schitterende stranden.

3. De ruige Jungle 

Het tropische regenwoud van de regio Centraal Amerika (onderdeel van Noord Amerika) is één van de mooiste jungles van de wereld met als hoogtepunt Costa Rica wat de grooste bio-diversiteit van de planeet heeft.

4. Er kan ge-wintersport worden

De Rocky Mountains bieden de mooiste slopes die een wintersport liefhebber kan wensen. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, hier vind je de ideale piste voor je.

5. De steden ken je al uit films

De Canadese steden worden vaak geprezen als de beste steden om in te wonen. Breng ze een bezoek en je zult snel begrijpen waarom. En hoogstwaarschijnlijk herken je veel plekken, omdat de Canadese steden heel vaak als set voor grote films gebruikt worden.

Related Posts