Deze 11 superfoods verbeteren je prestaties tussen de lakens

Als je eten een fijne ervaring vindt, maar seks ook, dan hebben wij goed nieuws. Er zijn een aantal dingen die je kunt eten om je prestaties in bed een boost te geven. Schrijf maar alvast een boodschappenlijstje.

1. Biefstuk

Geniaal, dit maakt me heel blij.
Rood vlees bevat veel ijzer en proteïne, twee dingen die zeer belangrijk zijn voor je energieniveau en uithoudingsvermogen. Mocht je je ooit vermoeid voelen middenin de daad, bak een medium-rare biefstukje en keer weer terug.

2. Asperge

Asperge bevat vitamine B foliumzuur, essentieel voor de bloedcirculatie. Een betere bloedcirculatie betekent een intensere snikkel. Het enige nadeel is de geur van je urine, kleine prijs voor een aanzienlijke leuter.

3. Havermout


Havermout zorgt voor een toename van testosteron in de bloedcirculatie. Hierdoor word je sex-drive hoger. Daarom word je altijd zo botergeil van Brinta.

4. Chili peper

In chili pepers zit capsaïcine, ik leg het even uit. Door capsaïcine krijgen pepers hun welbekende pittige effect. Alleen maar
positief, de mond krijgt vanwege meer bloedcirculatie een hogere gevoeligheid waardoor je kan gaan bekken op hoger niveau. Ook komt er endorfine vrij, een stofje waar je je bijzonder lekker door voelt.

5. Bananen

Bananen bevatten een flinke energy-boost in de vorm van vitamine B en potassium, daarnaast bevat het een enzym dat de productie van testosteron bevorderd, de lustwekker. Dus eigenlijk zijn bananen een soort body&hair douchegel, je krijgt twee voor de prijs van één.

6. Champagne

Jij plus een aardig aantal borrels staat gelijk aan grandioze geilheid. Maar wat moeten we drinken om niet af te zwakken tijdens gemeenschap? Pop een fles champagne.
Door de koolzuur van het drankje krijgt het lichaam sneller te maken met de effecten van alcohol, hierdoor drink je niet weer onnodig teveel en daar doe je jezelf alleen maar een gunst mee.

7. Avocado

Avocado’s zijn al sinds de tijd van de azteken beschouwd als een krachtige libido verhogend middel. Professor Barbara Klein van de University of Illinois bevestigde dat avocado’s een hoge concentratie vitamine E bevatten, met als resultaat dat een persoon zich jeugdiger en energieker voelt.

8. Water

Alles wat ik nu ga vertellen is alleen maar logisch. Water hoe smaakloos het ook is, is heel belangrijk. Zonder water drogen we uit, dus ook je penis.

9. Knoflook

Knoflook bevat allicine, een organozwavelverbinding die ervoor zorgt dat de gevoeligheid groter wordt, dus ook bij je partner. Hier een recept:

2 sneetjes brood (elk brood is prima)
1 bol knoflook

Benodigdheden: Tosti-ijzer
Stop de knoflookbol tussen de sneetjes brood en rooster voor twee minuten op honderd graden. Serveer aan partner.

10. Selderij

De werking van selderij gaat ver maar is op een absurde manier belangrijk voor de sekshormonen.
Selderij maakt androsteron aan, een hormoon die te vinden is in zweet. Daarbij is het bewezen dat vrouwen zich onbewust aangetrokken voelen tot de geur van mannelijk zweet. Dankjewel selderij.

11. Pure chocolade

Pure chocola bevat phenylethylamine, een stofje dat wordt aangemaakt als een mens verliefd is. Het is een kopie van endorfine, het plezierige stofje dat vrijkomt bij seks.
Ga verstandig om met deze informatie, en zorg goed voor jezelf en je snikkel.

Related Posts