Swen Swenson maakt kunst voor de stijlvolle mancave

Dit zijn van die dingen dat je zou hopen dat je een groter huis / kantoor had. Dat je compleet witte muren hebt die je volledig kunt vullen met wat jij wilt. De Duitse kunstenaar Swen Swensøn maakt simpele, strakke kunst met surf en skate als thema. Die prima zouden passen in een mancave aan zee. Of in de stad.

Hij is een freelance fotograaf en grafisch ontwerper uit Leipzig, maar in zijn vrije tijd surft, skate en hiked hij stad en land af voor inspiratie. Zijn werken zijn clean en simplistisch, maar combineren geometrie en kleur. Dus alhoewel zijn naam meer doet denken aan een brute viking, hij is een artiest – zo zegt hij zelf ook op zijn Instagram. Mocht je werk van hem aan je muur willen hebben, bij &WOLF verkopen ze het op verschillende formaten en voor elke prijsklasse. Dus mocht je wel die grote witte muur tegenover je hebben, is dit je kans om die stijlvol op te vullen.

Swen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-print-surf-on-wallSwen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-print Swen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-print-mountain Swen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-surf Swen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-print-surf-coast Swen-Swenson-Andwolf-&WOLF-The-State-of-mind-art-print-skate-ollie

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie