Tijdelijke Bar Broker met fluctuerende drankprijzen gaat toch niet sluiten

De eerste bar van Amsterdam met fluctuerende prijzen, Bar Broker, blijft langer open. Aanvankelijk zou de pop-up zaak open zijn van november tot en met eind februari, maar deze week blijkt een tijdelijke ‘doorstart’ definitief mogelijk.

Wat begon als een grap onder vrienden, werd al snel een jongensdroom waar aankomend weekend een einde aan zou komen. Maar Bar Broker blijkt net zo flexibel als de drankprijzen en viert zaterdag met ‘De Doorstart’ – inclusief grote hoeveelheden champagne – dat de zaak langer open blijft.

De zaak heeft na drie maanden een goede naam opgebouwd en veel terugkerende bezoekers. Vanwege het specifieke concept van fluctuerende prijzen had de organisatie verwacht dat een tijdelijke locatie hier goed bij zou passen. Toch neemt de populariteit alleen nog maar toe.

“Het is leuk dat we ook veel interesse vanuit het buitenland en de rest van Nederland krijgen,” aldus Martin Lucas Ruben van Bar Broker. “Daar kijken we met veel interesse naar. Maar voorlopig laten we dat nog even los en ligt de focus voornamelijk op Amsterdam.”

Bar Broker opende afgelopen jaar op 25 november haar deuren en organiseerde sindsdien vreemde uitgaansavonden. Zo kelderde tijdens iedere knock-out op de avond van ‘Rico vs. Badr’ de prijs van shots en verkocht de bar tijdens de inauguratie van president Trump o.a. ‘Clin-tonics’. Drijvende partijen achter de bar zijn ZeeZout, Jajem, Brouwerij de Eeuwige Jeugd en Tosti Creative.

Related Posts