hogedrukspuit huren

Vandaag is het Karcherzaterdag: tijd om huis en tuin lente klaar te maken

Dat je in de herfst en de winter je huis en vooral je tuin een beetje laat verslonzen, dat is best acceptabel. Hoort een beetje bij de tijd van het jaar, de bladeren vallen sneller van de boom dan dat je ze kan wegblazen en bovendien is het ook veel te koud en te nat om uren buiten door te brengen. Maar nu de zomertijd weer is ingegaan en de eerste mooie dagen langzamerhand de koude dagen afwisselen, is het tijd om de boel weer eens flink aan te pakken. Die oprit mag naast bladervrij ook best mos vrij zijn, die gevel van je huis mag schoner zijn dan die van de buurman en je auto rijdt ook net wat lekkerder als ie glimt. Oftewel, tijd om de hogedrukspuit uit je garage te halen, of je erin verdiepen als je er nog geen hebt. De dag tussen goede vrijdag en pasen wordt al jaren bestempeld als Kärcherzaterdag en die traditie houden we dit jaar er zeker in.

Wij zijn aan alvast de slag gegaan met een apparaat van Kärcher, aangezien die volgens de Consumentbond als beste uit de tests zijn gekomen. Er zijn aardig wat verschillende modellen, dus het was even puzzelen welke keuze het beste voor ons was, maar zijn uiteindelijk voor de K7 Premium Full control Plus gegaan. Vanaf €79,95,- koop je al de eerste versie, maar mocht je net als wij full out willen gaan dan kan je er ook €640,- tegenaan gooien. Dat je dan het beste van het beste hebt en praktisch alles wat vies is schoon kan krijgen is verzekerd.

We lichten hier alleen de K7 uit, maar kijk vooral zelf welke versie goed bij jou past. In de onderstaande video zie in het kort wat er allemaal mogelijk is met dit apparaat. Wij weten dat jullie liever filmjes kijken dan teksten lezen, dus at your service.

Hier nog even de bijzonderheden van de K7 op een rijtje:

De Full Control Plus Power Gun
De K7 heeft in het handvat knoppen voor drukregeling en dosering van reinigingsmiddel. Via een LCD-scherm kan je zien welke stand je gebruikt, wat toch wel heel fijn en overzichtelijk werkt.

3-in-1 Multi Jet spuitlans
Eenvoudig schakelen tussen een vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door heel simpel te draaien aan de spuitlans.

Plug ’n’ Clean
Het reinigingsmiddel kan snel en eenvoudig in een handbeweging worden gewisseld.

Conclusie:

Als je op zoek bent naar de beste hogedrukspuit van de markt, dan zit je met de K7 helemaal goed. Dit apparaat heeft alle functies in huis je nodig zult hebben. En zeker  als je groot woont is dit absoluut de way to go. Of je het grooste apparaat nodig hebt, dat ligt dus een beetje aan wat je er mee wilt doen. Goede kans dat een kleiner en goedkoper model ook al aan je wensen voldoet. Kijk even rustig de site van Kärcher door en bepaal zelf wat het beste bij je past. Onze oprijlaan staat er inmiddels spik en span bij.

Related Posts