Vier de zomer met BACARDÍ Spiced

BACARDÍ tovert deze zomermaand weer om tot een Caribisch feest en verrast een maand lang met vernieuwende cocktails die te drinken zijn in deelnemende cocktailbars door heel Nederland. Ook viert BACARDÍ ieder jaar drie iconische cocktails op vaste dagen. Zaterdag 10 juli staat in het teken van National Piña Colada Day, zondag 11 juli National Mojito Day en National Daiquiri Day wordt gevierd op 19 juli.

Kan jij ook niet wachten om deze heerlijke cocktails te proeven? Locaties die mee doen zijn onder andere The Hoxton Amsterdam, Bar Tulp, Pulitzer, Café Panache en vele andere toffe locaties. Op de website van BACARDÍ zijn alle deelnemende BACARDÍ Rum Month bars in Nederland te vinden. > https://www.bacardi.com/nl/nl/rum-month/venue-locator/

BACARDÍ wil dit jaar tijdens de Rum Month ook extra aandacht schenken aan BACARDÍ Spiced. BACARDÍ Spiced wordt gemaakt met een gouden rum die is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. Vervolgens wordt de rum geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak. BACARDÍ gebruikt voor Spiced geen kunstmatige zoetstoffen om de rijke smaak van de specerijen te versterken. BACARDÍ® Spiced is een veelzijdige drank die het goed doet als zowel een klassieke mixdrank, denk aan de welbekende rum-cola, of puur on the rocks waarbij de iconische smaak bewaard blijft. 

Lijkt het het nou leuk om zelf lekker aan de slag te gaan met cocktails maken, dan hebben we hier nog een aantal leuke recepten voor je die zeker gaan smaken!

Recepten cocktails:

Spiced & Coda
50ml BACARDÍ Spiced 
150ml Cola (top met cola) 

Skinny Colada 
50ml BACARDÍ Spiced 
15ml limoensap
40ml ananassap 
40ml kokoswater

Dark n Stormy (Spiced & Stormy) 
50ml BACARDÍ Spiced 
15ml limoensap 
100ml Gingerbeer (top met gingerbeer)

BACARDÍ Spiced is verkrijgbaar bij de lokale slijterijen.

Related Posts