Voor nog geen 3 miljoen koop je dit huis met eigen kartbaan

Ben je een liefhebber van ruim wonen, heb je het niet zo op buren en is karten één van je favoriete bezigheden? Lees dan verder, wij hebben namelijk het perfecte stulpje voor je gevonden. Je zult er wel voor moeten emigreren, maar gelukkig niet al te ver. Deze villa inclusief kartbaan staat namelijk te koop in het met regen overgoten altijd prachtige, maar zo natte, Ierland.

We gaan er even gemakshalve vanuit dat die drie miljoen die dit huis kost geen probleem voor je is en lopen meteen even met je door alle faciliteiten heen die dit huis biedt. Zo is er een helikopterplatform, binnenzwembad én thuisbioscoop. En bevat het woonhuis twee verdiepingen die ruimte bieden voor 4 slaapkamers en 5 badkamers. Dit staat allemaal op een flinke lap grond van 11 hectare, dus last van de buren zal je nooit hebben.

Huis met eigen kartbaan Huis met eigen kartbaan Huis met eigen kartbaan Huis met eigen kartbaan

En het belangrijkste moeten we natuurlijk niet vergeten, de kartbaan. Het circuit heeft een lengte van circa 1 kilometer en heeft een stuk of 10 bochten waar je lekker doorheen kunt scheuren. Als je dit allemaal wilt hebben, hoef je slecht het bedrag van $2.950.000 neer te tellen. Misschien een ideetje om met je vrienden allemaal wat geld in te leggen en dit huis kopen als vriendenweekend uitvalbasis? Het is maar een idee.

Huis met eigen kartbaan Huis met eigen kartbaan

Toch geen 3 miljoen klaar liggen? Niet getreurd, dan ga je toch even real-life Mario Karten met je vrienden.

 

Related Posts