Wat is een sex machine en wat kun je ermee?

Toen wij het woord sex machine voor het eerst zagen hadden wij eerlijk gezegd geen idee wat we ons daarbij moesten voorstellen. Maar even googlen en we kregen als snel een beter beeld van wat dat nou precies is. Natuurlijk weten we ondertussen allemaal wel wat dildos, viberator en fleshlights zijn, maar goede kans dat een sexmachine toch nog wel wat vragen oproept. Tijd om daar eens een goed beeld bij te schetsen. 

Wat is een sex machine?

Een sex machine is eigenlijk precies alles wat het woord zelf al doet vermoeden. Het is een machine waar je seks meet kunt hebben. Het is een kleine machine met een soort armen eraan waarop je een dildo of een ander speeltje kun bevestigen. De arm waarop je het speeltje hebt gezet kan je dan op een naar laten gaan zonder dat je zelf je handen hoeft te gebruiken. Zo kun je zonder dat je een partner nodig hebt toch het gevoel creëren dat je echt seks met iemand hebt. Het verschil tussen een dildo en zo een machine is dus dat je zelf niet je handen hoeft te gebruiken waardoor het nog echter aan voelt. En uiteraard is deze machine onvermoeibaar waardoor het net zolang door kan gaan zolang jij het wilt.

Voor wie is het gemaakt?

Zoals we het boven beschreven klinkt het een beetje alsof het alleen voor vrouwen ontworpen is, maar niks is minder waar. Je kunt bijvoorbeeld ook ook een fleshlight op het apparaat schroeven die dan automatisch op een neer beweegt. Maar de machine is dus inzetbaar voor zowel vrouwen als mannen Dus mocht je he tijd vinden om je seksleven met je partner een beetje up te spicen, dan weet je waar je moet zijn.

Wat kost het?

Goedkoop is het zeker niet, maar als het voor veel plezier zorgt mag het natuurlijk een prijskaartje hebben. Het verschil per machine maar voor een paar honderd euro ben je al de eigenaar van zo’n machine.

Related Posts

Patta X Dekmantel

Zowel Patta als Dekmantel zijn een bekend begrip in Amsterdam. En het was dan ook alleen nog maar…