Dit is wat skateboarders doen met de Kanye West Yeezy Boost 350

De Adidas Yeezy Boost 350 is op dit moment de meest besproken sneaker ter wereld. En waar mensen praten zijn altijd meningen verdeelt.

De die-hard Kanye West fans en sneakerverzamelaars zijn verliefd op de schoen en doen er alles aan om de gelimiteerde Yeezy Boost 350, ontworpen door Kanye West aan hun collectie toe te kunnen voegen. Maar er wordt aan de andere kant uiteraard ook flink gehaat op Yeezy Boost 350. Overpriced en overhyped, daar komt het een beetje op neer. Waar de verkoopprijs op een schappelijke 200,- euro lag, gaat de sneaker nu al voor meer dan 1000,- dollar over de digitale toonbank van eBay.

Wear it and tear it!

Het skateboard magazine JENKEM besloot op een slimme wijze even heel veel aandacht op zichzelf te vestigen door de Yeezy Boost 350 te kopen, om vervolgens helemaal aan gort te skaten. Pijnlijk voor de fans, maar geniaal voor de rest van de wereld. Leedvermaak blijft toch – hoe slecht ook – het beste vermaak. Naast het belangrijkste feit dat de sneaker totaal verneukt wordt, is het eigenlijk een heel lekker filmpje. Cruisen door te drukke straten, skitching aan auto’s en brommers van toevallige verkeersdeelnemers tot tegen bussen aan bonken. Well done.

Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Yeezy Boost 350

Related Posts