RAINS-VOLCOM-DUSTY-RAIN-REGENKLEDING-AMSTERDAM

What To Wear | VOLCOM x RAINS x DUSTY

Ja, gister viel er sneeuw uit de Nederlandse hemel. Maar eigenlijk is dat altijd wel regen. Iets wat wij als Hollanders maar al te goed kennen. Natuurlijk is het goed voor de plantjes, maar je kent het gevoel wel: je bent al te laat bent voor je werk, je voelt je iPhone al langzaam verdrinken in je broekzak en de tegenwind voelt als een solide muur waar je nooit van gaan winnen. Vaak speelt dit scenario zich af toen je een kwartier daarvoor nog de deur uit stapte en dacht: “Hoe erg kan dit buitje nou zijn?”

RAINS in Amsterdam

Maar in the end kun je jezelf gewoon tegen al dat natuurgeweld kleden. Om te laten zien hoe je flex en droog van A naar B kunt komen kleedde wij de Amsterdamse rapper DUSTY aan met de nieuwste samenwerking tussen RAINS en Volcom.

RAINS kleding

Denemarken ligt niet gek ver van Nederland en kent daardoor ook de nodige nattigheid. Een perfecte broedplek voor de geboorte van regenkledingmerk RAINS, die sinds 2012 minimalistische regenjassen maakt. Nu hebben ze de handen ineengeslagen met Volcom en de Deense pro skateboarder Rune Glifberg om een collectie te maken waarin geskate kan worden, maar vooral om fashionable droog te blijven. De lijn bestaan uit een zwarte coach jacket met bijpassende bucket hat. Naast een afklikbare capuchon is de jas afgewerkt met mat zwarte rubber. Een subtiel borstprintje met het logo van beide merken en de schuine naad op de rug die je vaak ziet terug komen in de kleding van Volcom. De bucket hat heeft een halskoord, zodat het op te hoofd blijft zitten als de wind met windkracht acht langs je oren komt knallen.
Related Posts