Orange fit

Zijn maaltijd shakes de shortcut naar jouw fitte lichaam?

Een stijlvolle man is tegenwoordig niet alleen maar stijlvol in zijn kleding, maar ook onder zijn kleding. Een gezond, sterk en fit lichaam is een no-brainer voor de moderne man. Als je je shirt uitrekt, moet je er gewoon fit uit zien, geen discussie mogelijk. Dit vergt helaas wel iets meer tijd, doorzettingsvermogen en motivatie dan een paar mooie kleding items kopen. Er moet serieus gewerkt worden aan dat lichaam.

Alleen is er een klein puntje van aandacht dat absoluut niet onderschat moet worden zodra je aan deze reis begint en dat is voeding. Een bekend gezegde is ook wel dat six packs niet in de sportschool gemaakt worden, maar in de keuken. Dat wil zeggen dat voeding minstens zo belangrijk is als de beweging in de sportschool. Zonder goede voeding wordt de kans op een fit lichaam een stuk kleiner, dan wanneer er aandacht aan de juiste voeding gegeven wordt.

Geen tijd om te koken

Het nadeel van goede voeding is dat je waarschijnlijk een drukke man bent, die al moeite heeft om tijd voor de sportschool te vinden, laat staan om ook nog eens een paar uur per week in de keuken te staan om maaltijden te preppen. Heel logisch, want je ambieert een fit lichaam, maar je hebt niet de tijd van een bodybuilder die alleen maar zijn lichaam bezig is. Je hebt genoeg andere dingen die je aandacht vragen.

https://www.instagram.com/p/BZ20hnKF_an/?taken-by=orangefit.nl

Maaltijd shakes

Goede oplossingen voor dit probleem zijn maaltijd shakes. Dit zijn shakes die praktisch alle voedingsstoffen bevatten die je per maaltijd nodig hebt, maar dan in poedervorm. Dit klinkt inderdaad een beetje als astronauten voer, maar het wordt steeds normaler in de fitness wereld en ook daarbuiten om dit als maaltijdvervanger tot je te nemen. En het is waarschijnlijk gezonder dan de maaltijd die jij elke avond afhaalt, dus absoluut een keer de moeite waard om te proberen. Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van dit product, Organgefit is daar één van, lekker Nederlands met een complete uitleg op hun site over de voordelen van maaltijd shakes.

https://www.instagram.com/p/BbjUkO6lOr2/?taken-by=orangefit.nl

Probeer het vooral een keer uit, scheelt je tijd, geld en zou wel eens  de short cut kunnen zijn naar dat fitte lichaam dat schuil gaat onder je wintervacht.

Related Posts