Deze planten zou elke man in huis moeten hebben

Mannen zijn steeds meer bezig met hun interieur. En dat vinden wij terecht, want een appartement moet er goed verzorgd en een beetje levend uitzien. En niet onbelangrijk, je moet je gasten uiteraard een beetje in stijl kunnen ontvangen. Binnen dit verzorgde interieur mogen planten absoluut niet ontbreken. Naast dat planten ervoor zorgen dat je huis er een stuk gezelliger uit ziet, zorgen de planten bijvoorbeeld ook voor extra zuurstof als je brak bent, halen stofdeeltjes uit de lucht en kunnen helpen bij een energieboost of zelfs een verhoogd libido (ja echt).  Wij hebben hier een aantal planten voor je geselecteerd die een fijne upgrade zijn voor in jouw huis.

De Sanseviera is zo ongeveer de makkelijkste en sterkste woonplant die er is. De perfecte plant voor mannen dus.. Zijn bijnaam is vrouwentong. Welke man wil dit niet in huis?

De Schefflera kan uitgroeien tot een boom van een vent. Deze plant staat bekend als geluksplant en brengt naast geluk ook geld. Niet verkeerd dus. Een geldboom is natuurlijk ook een perfect cadeau.

Scindapsus is een zeldzaam type dat op wat water en voeding een hele wand vol kan laten groeien. Hij heeft luchtzuiverende kwaliteiten. Dit maakt de Scindapsis een perfecte plant voor als je de stofdoek even hebt laten liggen.

Of je voegt wat planten bij elkaar en creëert een urban jungle in huis. Zorg dat de Codiaeum er in ieder geval tussenstaat, voor een energieboost. De krachtige vormen staan namelijk symbool voor power en niet onbelangrijk, het libido.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl

Related Posts