5 makkelijke Do-It-Yourself projecten voor je ideale mancave

Als je het woord DIY leest denken veel mannen al snel aan dingen als koken, kunst of iets wat veel werk gaat kosten. Maar eigenlijk is DIY gemaakt voor mannen. Het is de hedendaagse verbeelding van “een loodgieter? Dat kan ik verdomme zelf wel!“. Hier wat inspirerende projecten als je toch de handen uit de mouwen besluit te steken.

Een man die veel geeft om zijn interieur is vaak veel geld kwijt. Wij vinden dat niks meer voldoening geeft dan een compliment over een meubel dat je zelf gemaakt hebt. Daarbij is slopen en klussen ook gewoon leuk en vallen vrouwen ook wel voor een man die handig is. We willen het niet te moeilijk maken, we weten dat je het druk hebt, dus hierbij 5 niet-te-moeilijke zelfklus projecten voor je mancave.

1. Gereedschap kapstok
Zelf denken we meer aan gereedschap dat enigszins kapot is en dus geen ander nut meer heeft. Even ombuigen en vast schroeven en voila een mannelijke kapstok en een nieuw leven voor je oude gereedschap.

Gereedschap kapstok mannelijke DIY's 1

2. Bierfles boekhouder
Je hebt vast wel een favoriet biertje waarvan je de flesjes eigenlijk net te mooi vindt om weg te doen. Een flesjes verzamelaar is niet classy, maar een flesjes boekenhouder daarin tegen.. plus laten zien dat je leest is altijd een pre.

Flesjes boekhouder mannen DIY

3. Oude koffer plankjes
Of je nou oude koffers hebt staan of ze koopt bij de kringloop, een briefcase is altijd strak. Koop goedkoop wat oude koffers, zaag ze doormidden en hang ze op. Kan zelfs eventueel als opbergplaats voor spullen die je niet graag op display hebt.

Koffer plankjes mannen DIY

4. Board plankjes
Mocht je geen oude koffers hebben liggen maar wel wat oude skateboards, dan mag dat ook natuurlijk! Zelf zijn we zo gehecht aan oude boards dat we ze het liefst aan de muur zouden hangen, maar zo zijn ze nog functioneel ook! Appeltje eitje.

Board plankjes mannen DIY

5. Drank kastje
Of je nou zelf plankjes uitzaagt of gewoon een kratje op zijn zij hangt, een open drank kasje is altijd handig. Daarnaast ziet het er ook nog nice uit en kan je meteen je collectie laten zien.

Drank kastje mannen DIY

Nog iets meer inspiratie nodig? Deze schuur is de ideale mancave.

Related Posts

PATTA x EoE SUNGLASSES

Het Amsterdamse merk Patta komt voor de lente van 2015 met een zonnebril op de markt. In samenwerking…