Deze schuur is gerenoveerd tot perfecte mancave

Soms ben je een drukke stad als Amsterdam gewoon even zat en opzoek naar rust. Dit is dan de perfecte locatie zijn om naar toe te vluchtten om je gedachtes weer volledig op een rijtje te krijgen. Het was een oude schuur die volledig is gerenoveerd en is omgetoverd tot mancave en bijna niet stijlvoller kon worden ingericht. 

Elke man droomt er van om zo’n schuur in zijn bezit te hebben. ‘The Barn” is omgetoverd tot prachtige woning en heeft de uitstraling die het van buiten af heeft, doorgevoerd in het interieur. Zo zijn bijvoorbeeld de vloeren volledig van eikenhout en op de begane grond zit een garage waar kan worden gesleuteld aan alles wat wielen heeft. De boven verdieping is ingericht als logeerkamer en hier vind je de sportschool en keuken.

Last but not least
Het prachtige uitzicht over de weide van Teton Range gelegen in Wyoming. Helaas is deze fantastische mancave gevestigd in de Verenigde Staten, maar het idee blijft het zelfde. Wie wilt nou niet in bezit zijn van zo’n schuur om af en toe even de drukke stad te ontvluchten.

Over stijlvolle huizen gesproken, ben je toevallig opzoek naar een wat luxere container woning?

Bron: MAN-MAN

Related Posts