3 dingen die elke student zou moeten doen na een examenperiode

We kennen allemaal wel de duistere tijden van alleen maar in de bibliotheek zitten om tot in de late uurtjes te studeren voor de examens. Je begint altijd te laat en het boek blijkt toch altijd dikker dan je in gedachten had, we voelen je. Daarom is het extra belangrijk om als kleine motivatie voor al het leren een aantal activiteiten te plannen na de examenweek. Een goed cijfer is altijd fijn, maar wij weten uit ervaring dat de meeste studenten net een wat andere externe motivator nodig hebben. Denk aan een lekker vakantie naar een tropische plek met je vrienden. Of aan een goede party organiseren. Vergeet in dat geval zeker niet om afzetpalen kopen bij rodelopers.com.

Boek een betaalbaar vliegticket naar een warm oord

Niks is zo lekker als om de dag na je examens je koffer vol te gooien en het eerste en beste vliegtuig naar een warme plek in te stappen. Als je dit nou even een paar weken voor de examens planned, heb je een goede kans dat je voor een kleine 100,- euro al op een schitterende plek zit. Uiteraard moet je wel wat vrienden meenemen, dus bespreek dit plan vroegtijdig met je maten. Deze externe motivator zal ervoor zorgen dat jij zonder enige spijt jezelf op weet te sluiten in de bieb, want je weet wat voor tof avontuur erachter aan komt!

Geef je laatste DUO euro’s uit aan een frisse nieuwe outfit

Kleren maken de man. En al helemaal nadat je een week lang in je joggingsbroek en hoodie met je neus in de boeken hebt gezeten. Niks voelt daarna zo lekker als een helemaal nieuwe frisse outfit. En dan bedoelen we echt van ‘head to toe’, van frisse sneakers aan je voeten tot een totaal nieuwe outfit inclusief een knipbeurt met een fris kapseltje.

Gooi een dik feest

Dit is altijd een goed idee. Bepaal wel even de juiste locatie. Dus niet in het huis van je ouders, want goede kans dat al je vrienden na een examenweek stevig gaan drinken, wat nadelig zou kunnen uitpakken voor het interieur. Kijk of je ergens in samenwerking met een bar een goed feest kunt geven. Dit scheelt je naast een hoop drankkosten, ook hoofdpijn met het opruimen van het feest. Waarschijnlijk zijn de meeste barren wel te porren voor zo een samenwerking, aangezien ze zeker weten dat er die avond veel volk over de vloer komt. Wat uiteraard weer goed is voor zijn kassa.

Als je het hele studeren toch niet meer ziet zitten, lees dan hier hoe cryptomiljonairs hun geld uitgeven. Misschien dat dat je inspireert om een andere koers te gaan varen.

Related Posts