Dit is hoe 3 cryptomiljonairs hun geld uitgeven en tijd besteden

Sinds de introductie van de bitcoin in 2009 zijn er de afgelopen 10 jaar aardig wat mensen geweest die snel een bak geld hebben verdiend. Sommige mensen waren er als eerste bij en andere hebben gewoon slim gehandeld. Hoe dan ook, ze hebben allemaal één ding gemeen, ze zijn jong en hebben tijd en geld in overvloed. Wij zochten de Instagram pagina’s van vijf cryptomiljonairs erbij om eens te bekijken hoe deze mannen hun tijd en geld nou werkelijk besteden. En het zit er waarschijnlijk niet ver naast van hoe je zelf er mee om zou gaan. 

1. Rowan Hill

We beginnen Rowan Hill. Deze jonge Australiër werkte tot zijn 26ste net als vele andere Australische mannen in de mijnbouw. Totdat hij besloot zijn eerdere investering in bitcoins voor een hoop geld te verzilveren. Nu reist hij de wereld rond en is eigenaar van het bitcoin bedrijf Coinvult.com dat mensen helpt met het slim kopen em verkopen van bitcoins. En als we zijn Instagram pagina moeten geloven rijdt hij in een wagen rond met zijn naam op het nummerbord is hij vaak op Bali te vinden of lekker aan het snowboarden.

https://www.instagram.com/p/BuXF-xTno75/

https://www.instagram.com/p/Bif-mmPA92h/

2. Daniel Colosi

Als we Daniel Dolosi mogen geloven kun je zelfs in deze tijden nog cryptomiljonair worden. Hij zegt namelijk dat hij pas in 2017 is ingestapt in de bitcoin business en binnen een paar maanden tijd al een investering van 5000,- dollar wist om te zetten in 2 ton. Geen slechte prestatie vinden wij. En als we naar zijn Instagram kijken is deze jongen ook lekker van het leven aan het genieten door flink te reizen en lekker op Bali rond te hangen.

https://www.instagram.com/p/Bo0AxKoBcXg/

https://www.instagram.com/p/Blh_ggXhF0W/

3. Erik Finman

Deze jongen heeft wel het meest bijzondere verhaal van allemaal. Hij kreeg op zijn 12de leeftijd een gift van 1000,- euro van zijn oma om later mee te kunnen studeren. Maar in plaats van het geld op de bank te laten staan maakte hij een weddenschap met zijn ouders, dat als hij voor zijn 18de met die 1000,- euro een miljoen kon verdienen, hij niet hoefde te studeren. En zo gezegd zo gedaan. Samen met zijn broer wist hij slim te investeren in bitcoins om vervolgens 3 miljoen te maken van de 1000,- euro. Als we de Instagram van deze jonge miljonair bekijken ziet het er niet uit dat hij veel geld over de balk gooit om mensen te imponeren. We zien voornamelijk dat hij hard aan het werk is en af en toe een prive jet gebruikt.

https://www.instagram.com/p/Bi4-tA6HnDQ/

https://www.instagram.com/p/BfJv3IVnKU5/

Naast werken met crypto valuta zijn er natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden om zonder studie rijk te worden. Wij maakten een lijst met de 10 beste betaalde banen waar je geen diploma voor nodig hebt.

Related Posts

Banksy vraagt je aandacht

Waarvoor zal de ongrijpbare kunstenaar Banksy jouw aandacht voor vragen? Voor de oorlogen en het geweld in Gaza. En…