De 6 perfecte cadeaus voor whiskey liefhebbers

Met Sinterklaas en Kerst voor de boeg is het altijd even goed nadenken over cadeautjes. Je wilt niet te onpersoonlijk maar ook niet te sentimenteel, niet te veel geld uitgeven, maar ook geen gier lijken, het is best lastig! Daarbij hebben we de conclusie getrokken dat iedereen van een borreltje houdt rond de feestdagen, en omdat we zelf van whiskey houden hier: de 6 beste cadeau’s voor de whiskey liefhebber. We hebben ze vast geordend voor je op prijs. 

1. Persoonlijke whiskey glazen
Het is persoonlijk, het is schattig, het is betaalbaar, het is een goed idee. Leuk voor je vrienden die net samenwonen, voor je vriendin die zeurt dat je te veel whiskey drinkt of voor je vader omdat jullie de passie voor whiskey delen.

Prijs: €8,79

 

2. Gepersonaliseerde whiskey stenen
Wie een beetje van whiskey houdt weet dat je geen ijsklontjes in je whiskey gaat gooien om het koud te houden. De stenen, die je voor gebruik invriest, zijn het ideale cadeau én je kan ze personaliseren! Nouja, de doos dan. Budget maar leuk.

Prijs: €17,95

3. Whiskey proeverij doos
Voor de net-iets-minder-krap-bij-kas whiskey fans is er ook een wat luxere proeverij doos. Zes verschillende whiskey’s, in reageerbuisjes, met uitleg. Perfect voor de beginnende whiskey drinker om zijn/haar smaak te ontdekken. In deze set zitten de volgende whisky’s: Bowmore 12y, Glenfarclas 12y, Clynelish 14y, Glenlivet 12y, Benromach 10y, Laphroaig Quarter Cask. In een luxe doos.

Prijs: €30,99

4. ‘The spirit of Christmas’ whiskey kerstballen
Iedereen houdt van de kerstboom versieren. Maar dat kan sowieso leuker dan met kransjes en zuurstokken, en dan het liefst met whiskey. Deze set heeft 6 verschillende Britse whiskey’s, zodat je goed in de kerst spirit kan blijven. Je kan de whiskey kerstballen ook meteen als advent kalender gebruiken! Leuk als cadeau, nog leuker voor jezelf.

Prijs: €40,00

5. Een whiskey kraan
Simpel, elegant, leuk om te hebben, eigenlijk een perfect cadeau. Hij is wel een tikkeltje prijzig maar voor de echte fan is het het zeker waard. Of, je maakt hem gewoon zelf! PVC buis van de Gamma, blok hout van je laatste klus project, wij zien er wel een toekomst in.

Prijs: €61,20

6. Eigen whiskey rijp set
Dit is wel voor de echte liefhebber. Wat is er vetter dan op kerstavond je gasten een zelf gemaakt glas whiskey aan te bieden? Het lijkt misschien wat duur, maar de alcohol is er bij inbegrepen dus het valt mee. Moet je sowieso geprobeerd hebben.

Prijs: €150

Niet zo’n drinker? Je kan ook gewoon een Kaasletter geven, schijnt ook hip te zijn.

Related Posts

Patta X Dekmantel

Zowel Patta als Dekmantel zijn een bekend begrip in Amsterdam. En het was dan ook alleen nog maar…

Sokken in het zonnetje

De ramen kunnen ‘s nachts weer open blijven staan, de zonnebrillen kunnen weer op, de spijkerjasjes kunnen weer…