ADE nieuws: Pillen in plaats van oordoppen?

ADE gaat hard. Maar staat ook hard. Niet alleen hou je er een kater aan over, maar ook nog eens een facking irritante piep in je oren. Nu het weekend van ADE voor de deur staat hebben wij een beter plan voor je dan doof worden.

Soundbites pillen
Oordopjes zijn vervelend en vies en je raakt ze kwijt of vergeet ze. ADE-partner Hearing Health Science zag een gat in de markt en heeft een vitaminecapsule ontwikkeld die gehoorschade moet tegengaan. De succesformule is een mix tussen vitamine A, D, E, uh.. we bedoelen A,C, E  en magnesium wat je gehoor minder gevoelig moet maken voor hoge decibellen.

Hoe werkt het?
De formule van de capsule speelt een rol bij het proces van celvernieuwing, zo ook bij die aan de binnenkant van je oor. Eén dag voordat je naar het feestje gaat, moet je beginnen met de capsules nemen. Per dag twee en dat zes dagen achter elkaar. Je oordoppen kun je voortaan dus thuislaten. Door deze capsules hoef je de echte belevenis niet te missen.

Wij nemen de proef op de som
De capsule klinkt als muziek in de oren en wij  gaan de soundbites zeker uittesten tijdens ADE. Benieuwd of het echt werkt? Check dan volgende week onze vlog.

Als je nog geen idee hebt welk feestje jij nou moet meepakken, check dan onze top 3 ADE events.

Related Posts