Goed nieuws voor iPhone 7 eigenaren: je kan nu muziek luisteren tijden het opladen

Er is eindelijk een oplossing voor wat misschien wel de grootste mindfuck van Apple ooit was. Met de introductie van de iPhone 7 ontstond er grote ontevredenheid bij consumenten. De telefoon heeft namelijk geen koptelefoonaansluiting meer maar je gebruikt de adapter aansluiting. Dat resulteerde in het niet tegelijkertijd muziek kunnen luisteren tijdens het opladen. Maar daar komt nu verandering in. Een adapter ontworpen door het bedrijf Belkin zorgt voor de revolutie.

De adapter in nood
Om dit te verhelpen heeft Apple een nieuwe soort adapter op de markt gebracht. Deze adapter, gemaakt door Belkin, bevat een aux-ingang met daarnaast een ingangspunt voor het opladen. Een kleine kanttekening is dat de adapter uitsluitend kan worden gebruikt voor synchroniseren of opladen, en dus niet functioneert als koptelefoon splitter.

Beter goed ontworpen dan slecht opgelost
Voor alle iPhone 7 eigenaren is het goed nieuws, hun probleem is namelijk opgelost. Al betekend het dus wel dat je een extra accessoire moet kopen en meenemen, niet ideaal. Zeker niet van zo’n mega marktspeler. Tikkeltje teleurgesteld zijn we wel, we expect more from you Apple.

www.youtube.com/watch?v=_uMtbLR2Ljo

Voor de geïnteresseerden onder ons, kijk even op de site van Apple.

Of misschien toch volledig afkicken van je smartphone, bestudeer onze tips.

Related Posts