Ben Nevïs Underwear

De ideale reisboxer voor 1 euro op 1 april. Is dit een grap?

Hoeveel onderbroeken neem jij mee als je op vakantie gaat? Voor elke dag een schone? En hoeveel ruimte neemt dat in jouw koffer in beslag? Of cheat je en draag je tegen beter weten in dezelfde onderbroek meerdere dagen?

Ben Nevïs Apparel komt met de oplossing voor dit probleem en zorgt er voor dat jij in de toekomst slechts twee paar boxers mee hoeft te nemen als je op vakantie gaat. Maar hoe dan? Oké, we leggen uit: de boxers van Ben Nevïs zijn van de wol van het Merino schaap gemaakt. Op zich niks speciaals zul je denken, totdat we je de voordelen van deze wol vertellen. Wij sommen even op:

  1. Merinowol houdt je warm als het koud is
  2. Merinowol houdt je koud als het warm is
  3. Merinowol droogt mega snel
  4. Merinowol houdt geen (nare) geur vast
  5. Merinowol is geschikt voor de gevoelige huid

Maar waarom boxers van Ben Nevïs Apparel?

Omdat deze boxer naast die heerlijke wol, ook mega toffe secret features heeft.

Waaronder een grote zak voor bankpasjes, een kleine zak voor sleutels, oordopjes of niet onbelangrijk – een condoom. Daarnaast zit er een verticale opening in zodat je gemakkelijk bij je belangrijkste gadget kunt. Mocht je nou niet binnenkort op reis gaan, kun je alsnog de boxer aanschaffen. Al deze features van dit merino ondergoed kunnen ook in de urban jungle meer dan van pas komen.

Maar, wie is Ben Nevis?

Koen, Melissa, Maarten en Pieter zijn het team achter deze innovatieve Nederlandse boxers. Zij willen mensen de meest comfortabele boxer voor op reis bieden. Het zal je opvallen dat geen van deze namen ook maar lijkt op Ben. Maar wie is Ben Nevis dan? Ben Nevis is de allerhoogste berg van Schotland. Nee, niet alleen van Schotland, van het hele Verenigd Koninkrijk. Ben Nevis is 1345 meter hoog – zo hoog dat de berg 355 dagen per jaar met zijn top in de wolken zit.

Vandaag, 1 april, gaat deze ultieme travel boxershort live op Kickstarter. En het mooie is dat de eerste 15 backers een boxershort voor slechts 1,- euro kunnen bemachtigen. Nou denk je vast dat dit een 1 april grap is, maar dat is niet zo. De actie is net zo serieus als de boxers!

Related Posts