Waarom mannen zich niet hoeven te schamen voor hun seksspeeltjes

Sextoys voor mannen: het lijkt nog steeds een groot taboe te zijn in de hedendaagse wereld waarin we leven. Heel gek is dat niet: De meeste seksspeeltjes zijn ontworpen om de seksuele handelingen van een man bij een partner na te bootsen. Dit leidt tot de gedachte dat een man die een seksspeeltje gebruikt op z’n minst een klein beetje pervers of wanhopig moet zijn. Het aanbod van seksspeeltjes voor mannen is karig.

Als je kijkt naar benamingen voor de mannelijke seksspeeltjes, is het niet gek dat er een taboe op rust. Bij het woord ‘Pocket Pussy’ denk je gelijk aan een speeltje wat ‘de laatste hoop’ voor wanhopige mannen moet zijn. Mannen die het niet lukt om in iemands broekje te komen.

Helaas is het zo dat het aanbod van seksspeeltjes voor mannen die er wel open voor staan, niet groot is. Fleshlight is bijvoorbeeld een van de weinige bedrijven die veilige, duurzame speeltjes maken die ook echt op genitaliën lijken. Op het internet zijn bijzondere verhalen te vinden over de zelfbedachte hulpmiddelen die mannen gebruikten toen ze net begonnen te masturberen, zoals ‘een sok om hun hand heen doen omdat het dan voelt als iemand anders hand. Genoeg van dat. Seksspeeltjes voor mannen zijn echt oké!

Related Posts

Entourage – de film

Geen enorme serie fanboys, maar wel fan van toffe series. Voor de Netflix-gebruikers is dit waarschijnlijk nutteloze informatie…