Bier mee naar het park? Check. Laptop mee? Check.

Een dedicated tas voor je meeste waardevolle bezit. Klinkt goed toch? De Beer Carrier is wat jij nodig hebt. Koude Corona’s of IPA in de KAZMOK Beer Carrier, zo op het fietsje mee naar het park. Geen gekletter, niet bang zijn dat je pilsjes kapot gaan. En, misschien het belangrijkste, mega stijlvol aankomen. 

De Beer Carrier is gemaakt van hoogwaardig materiaal, gemaakt om keer op keer meegenomen te worden. De opening geeft de wereld om jou heen een goed beeld van jouw smaak en zo weet jij direct welk biertje jij weg kunt geven (geen één dus). Al in 2012 won deze ‘tas’ awards op het gebied van design, nu kun jij hem gewoon zelf in bezit nemen.

KAZMOK is ontstaan uit de droom van award winning en geprezen designer Dinand Stufkens. Hij was zo geboeid om materialen een nieuw doel te geven door middel van zijn KAZMOK producten. Als snel kwam hij op het idee: transportbanden! Deze werden door veel bedrijven niet meer gebruikt en waren toe aan een nieuw leven!

The Associate

Mocht je nou geen bierliefhebber zijn, maar het design van KAZMOK wel mooi vinden – maak kennis met de rest van hun producten. Meet The Associate – een klassiek ogende tas, gemaakt van renewed industriële materialen. Zoals zij zelf al zeggen, wees er voorzichtig mee – dat verdient The Associate. De rits maakt hem praktisch voor alledaags gebruik, het design zorgt ervoor dat je er mee kunt pronken.

Related Posts