Call of Duty Modern Warfare is alweer 10-jaar oud

Gister was het een heel decennium geleden sinds de release van Call of Duty: Modern Warfare 2, die de grenzen testte als het ging om zijn controversiële ‘Geen Russische’ missie.

De first-person shooter-game is ontwikkeld door Infinity Ward en werd wereldwijd gelanceerd op Xbox 360, PlayStation 3 en Microsoft Windows – het werd ook enkele jaren later uitgebracht op macOS.

Om de mijlpaal te vieren, schreef een fan: “Beste online game ooit! Verbazingwekkende herinneringen.” Een andere voegde hieraan toe: “Peak elite gaming tijden! Deze dagen hebben bepaald wat voor soort speler / persoon je zou worden.”

10 years ago today, MW2 came out. This game alone pushed gaming and YouTube onto different levels. The memories attached with this one will never be forgotten and will probably never be matched. pic.twitter.com/hb98BLJxHl— Viz (@VizuaLizah) 10 november 2019

Iemand anders suggereerde dat dit is waar YouTuber KSI een carrière opbouwde en schreef: “Er kwamen zoveel carrières uit deze game – kijk naar KSI, waar hij nu is en hoe hij begon op MW2”.

Modern Warfare 2 is door de jaren heen ongelooflijk populair gebleven bij fans, dus hier is wat goed nieuws voor hen: de nieuwste versie van het spel brengt het klassieke gevoel van de game terug.

Volgens TheGamingRevolution suggereren sommige bronnen dat een hele reeks fan-favoriete mappen van de franchise klaar zijn om terug te keren, waaronder: Crash, Vacant, Rust en Scrapyard.

Natuurlijk is er geen officiële bevestiging van de ontwikkelaars van de game, dus word niet te enthousiast, maar dit is niet de eerste keer dat het uitkomt.

Voordat Modern Warfare uitkwam, zag dezelfde leaker blijkbaar bewijs van de enige MW2-map, Rust, in de bèta.

Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien MW2 een game is die absoluut terug moest komen volgens fans.

Het zou niet helemaal uit karakter zijn voor de producenten van COD bij Activision, omdat ze Modern Warfare Remastered vrij verdomd dicht bij de release uitgebracht hadden.

Related Posts