Dit is waarom elke man een dildo moet hebben

Oké we geven toe, deze titel klinkt misschien een beetje opmerkelijk, maar geen zorgen we leggen het allemaal uit! Deze dildo is namelijk niet voor de man, maar om door de man te gebruiken bij zijn vrouw, vriendin, one night stand, of wat je ook van elkaar bent. Klinkt dat al logischer? Oké, lees dan snel verder.

Nooit meer neppe orgasmes

Niemand wil het horen, maar het is toch echt zo, vrouwen faken zonder moeite een orgasme. De één wat vaker en beter dan de ander, maar goede kans dat bijna elke vrouw dit wel een aantal keer heeft gedaan. Ja, vervelend om te horen, maar ook bij jou. En hier is uiteraard ook een goede reden voor. Mannen zijn gedesigned om snel klaar te kunnen komen, maar bij vrouwen ligt het allemaal net wat ingewikkelder. Ondanks dat ze echt wel van de seks met jou geniet, is een orgasme toch een ander verhaal. Dit kost tijd, energie en veel oefenen voordat je het een beetje tussen de vingers hebt. Je hebt als man maar een aantal tools in huis en daar moet je het vaak mee doen.

De oplossing

Maar stel nou dat jij die tools weet uit te breiden, met bijvoorbeeld een dildo in je nachtkastje, dan vergroot je aanzienlijk de kans dat je de vrouw in je bed naar grote hoogtes gaat. Inclusief het gewenste hoogtepunt.  En natuurlijk doe je dit voor haar, want je wilt haar zien genieten. Maar stiekem doe je ook jezelf hier een grote gunst mee, aangezien ze liever terugkomt bij iemand die haar kan laten klaarkomen, dan een guy die dat niet kan. Oftewel, zo’n dildo is een win win situatie voor beide partijen. Dan rest de vraag alleen nog, waar schaf ik dit aan? Nou hier kan je zeker wel een goede dildo kopen. Het is een bekend adres, kijk even rustig rond, misschien zie je nog wel meer handige items die jouw seksleven een stuk interessanter gaan maken.

 

 

Related Posts