Ciel Bleu verkozen tot beste restaurant van Amsterdam, hoe ziet dat eruit?

Ciel Bleu is uitgeroepen tot beste restaurant van Amsterdam. Culinair tijdschrift Lekker500 heeft het tweesterrenrestaurant landelijk op de 3e plek gezet. Amsterdam heeft het aardig gedaan in de top 100 met maar liefst 15 restaurants.

De look
Met restaurants als Sazanka en Yamazato zouden we met gerust hart kunnen zeggen dat het Okura een culinair hoogstandje van Amsterdam is. Restaurant Ciel Bleu bevindt zich op de 23e etage van Hotel Okura Amsterdam. Dat betekent dat je een 2-sterren diner hebt op een hoogte van 78 meter. Allemaal gerechten die je hoogtevrees even doen vergeten. Als je even niet aan het eten bent kan je je nek trainen door te genieten van het panoramische uitzicht.

Het luxueuze interieur en het uitzicht zorgen voor een luxe, warme en moderne uitstraling. De ambiance past perfect bij de presentatie van de gerechten.

Het eten
Iets dat wij kunnen waarderen is dat de chef, Onno Kokmeijer, het lekker lokaal houdt. Producten zoals zuivere chocola van de Amsterdam Chocolatemakers, bier van Brouwerij ‘t IJ en kazen van fromagerie Kef. Al gauw is te merken dat Ciel Bleu een passie heeft voor vis schaal- en schelpdieren. Het menu bestaat daarom ook uit gerechten zoals koningskrab, langoustine en kaviaar.

Prijslijst
Voor de Ciel Bleu Experience betaal je € 160,-
Voor de Ciel Bleu ‘Guestronomy betaal je € 220,-

Stel je neemt je partner mee voor een avond eten, alles erop en eraan. De all-in prijs voor twee personen kost je dan 700 euro, dat is inclusief wijnarrangement, waters, koffie of thee & friandises en één gesigneerd Ciel Bleu ‘Guestronomy’ boek

Over eten gesproken; in Londen kan je nu dineren in een iglo met uitzicht over de Tower Bridge.

Related Posts