TSOM Weekend Guide | 1 t/m 3 december

Ook deze week vullen we je weekend weer aan met wat leuke uitstapjes. November is voorbij en 2018 is in zicht, maar eerst nog even de maand van de feestdagen. Deze week hebben we weer een mix van inspiratie, kunst, events en natuurlijk de leukste plekken om eens te gaan lunchen of dineren voor je klaar staan. 

Master Suite – Movember Special – Drinks by Dewar’s whiskey
De maand november is voorbij en daarmee komt de populaire Movember snorrentijd ook aan zijn einde. Precies hierom hebben we een leuk evenement voor je gevonden waar je ceremonieel afstand kan nemen van je mannelijkheid. Het einde van Movember kan je vieren in 5&33, prachtige locatie om je vrijdag avond te spenderen. De whiskey zal worden verzorgd door mannen van Dewar.

Wanneer: 1 december
Waar: 5&33 
Aanvang:17:00
Entree: gratis

Amsterdam Light Festival
Gisteren is het festival van start gegaan, en heel Amsterdam staat in de lichtjes. Het Amsterdam Light Festival is het grootste openlucht museum van Europa waar nationale en internationale kunstenaars, architecten en designers de door hen gecreëerde lichtkunst objecten presenteren. Het festival is de afgelopen jaren enorm populair geworden dus de verwachtingen zijn hoog. Je kan lopend de route afleggen, helemaal gratis en voor niets. Maar het is natuurlijk veel leuker om dit vanuit een boot te bewonderen. Rondvaartboten, maar ook andere kleine boten kunnen namelijk veel dichterbij de kunstwerken komen en maken de ervaring een stuk specialer.

Wanneer: 30 november t/m 21 januari
Waar: Amsterdam
Entree: Verschillend per rondvaart rederij

Wijncafe Alex + Pinard – Amsterdam-Oost
Goede wijn. Lekker eten. Geen poespas. Gister opende Wijncafe Alex + Pinard zijn deuren in Amsterdam-Oost. Met producten die zo min mogelijk bewerkt zijn en geen conserveermiddelen bevatten. Het is de perfecte plek om eens te gaan borrelen. Zo zijn ze in bezit van een wijnkaart vol verrassende wijnen uit verschillende wijnstreken. En ze hebben keuze uit verschillende Spaanse hammen, Franse kazen & Italiaanse worsten, zeker de moeite waard dus!

Wanneer: vanaf 30 november
Waar: Dapperstraat 10

Future Series – Start Ups in Design – Pakhuis de Zwijger
Ben je bezig met een start-up? Of ben je ondernemend ingesteld en droom je ervan deze dromen vorm te geven? Dan kan deze bijeenkomst een belangrijke rol spelen in je toekomst. Tegenwoordig is het design van je product net zo belangrijk als het product zelf. Er zijn drie gasten uitgenodigd uit de start-up wereld die meerdere succesvolle start-ups van de grond hebben weten te krijgen.

Wanneer: 1 december
Waar: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179
Aanvang: 20:00
Entree: gratis

Encore -AFAS Live
Dit weekend viert Encore hun vijf jarig bestaan en ze pakken groot uit, want dit festijn wordt gegeven in de AFAS live. Mocht je nog niet bekend zijn met de grootste hip hop & RnB party, dan wordt het toch echt eens tijd om een bezoekje te gaan plegen. De line-up zal er hoe dan ook voor zorgen dat de voetjes van de vloer komen.

Wanneer: 1 december
Waar: AFAS Live
Aanvang: 22:00
Entree €39.-

Geen Koffie Bar 
Katertje? Niet getreurd, zaterdag 2 december opent de s’werelds eerste koffiebar zonder koffie zijn deuren in Amsterdam. Hoezo een koffiebar zonder koffie? Ze proberen met dit initiatief iedereen voor te bereiden op een wereld zonder koffie. De koffie dreigt namelijk ooit op te raken, elke dag consumeren wij namelijk met onze mede wereldbewoners zo’n  2,25 miljard kopjes koffie! Ga gezellig langs voor een lekkere lunch en mocht je toch zin hebben in een opkikker, geen probleem. Neem dan plaats in de Koffie kick booth.

Wanneer: 2 december
Waar: Vijzelgracht 41, Amsterdam
Entree: gratis

Vans Shop Riot Finals – Pier 15 Breda
Doe is gek en kom de stad uit, in Breda is dit weekend namelijk de finale van Vans Shop Riot Series waarin 14 finalisten strijden om de titel een jaar lang is er toegewerkt naar dit weekend. Vans staat natuurlijk bekend om zijn invloeden in de skate wereld en ook zo laten ze hun commitment aan de skate scene zien. Op 2 december zullen de finales plaatsvinden, voor het tijdschema moet je even de website bezoeken. Ook voor niet skate liefhebbers is dit een leuk spektakel om mee te maken.

Wanneer: 1 & 2 december
Waar:  Pier 15, Breda
Entree: gratis

Fijn weekend allemaal!

Related Posts