Conor McGregor geniet in stijl van zijn paycheck

Hard work, pays off. ‘Conor McGregor’ geniet in stijl van de enorme paycheck die hij heeft ontvangen door zijn laatste gevecht met ‘Floyd Money Mayweather’. Van zijn laatste Instagram posts vallen onze monden in ieder geval open. Hij heeft de afgelopen tijd doorgebracht op Ibiza en was zeer onder de indruk van de miljoenen jacht van een Russische Miljardair die langs zijn optrekje in Ibiza vaarde. 

Floyd heeft schade aangericht
Na zijn verlies tegen Floyd Money Mayweather, mag de Ier 60 dagen niet vechten. Na de raken klappen van Floyd hebben doktoren bepaald dat het niet verstandig is om binnen twee maanden weer de ring te betreden. Dit zijn pure voorzorg maatregelen om het herstel van Conor McGregor te bevorderen. Hierdoor zal Conor sneller en beter kunnen herstellen.

Conor leeft de GoodLife 
Na een intensieve periode is Conor begonnen aan een welverdiende vakantie samen met zijn vrouw en pasgeboren zoontje. En aan de Instagram foto’s die hij upload lijkt dit allemaal aardig te lukken. In zijn Versace badjas geniet hij in stijl van de jacht die een schappelijke 360 miljoen kost. Hieronder hebben we de mooiste posts voor je onder elkaar gezet.

https://www.instagram.com/p/BY80RhsgEiB/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BY80ikkg6Z4/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BY80nGtA2VM/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BY0igmEAcP6/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BY9OXP_Ajpl/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BY9P35BA1Dx/?taken-by=thenotoriousmma

Check hier de rest van zijn Instagram.

Bron: AD

Related Posts