Dit kost het om je badkamer te verbouwen

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat een stijlvolle badkamer een must-have is in elke woning. De badkamer in je huis zou eigelijk net zo mooi moeten zijn als de badkamer van je meest favoriete hotel waar je ooit overnacht hebt. Maar wat kost het eigenlijk om je badkamer te verbouwen? Wij zochten het uit en het blijkt dat je voor een kleine 6.000 euro al een hele nieuwe badkamer hebt, helemaal verbouwt in je eigen stijl. In deze prijs zitten de kosten van het stucwerk, de tegels aan de muur, een toilet, douche, wastafel en een badkamermeubel. Uiteraard is niet elke badkamer gerenoveerd voor deze prijs, je kan het uiteraard zoal met alles in het leven, zo duur maken als je zelf wilt. Maar voor dit bedrag heb je een cleane, stijlvolle badkamer.

Om je een beetje te inspireren hebben wij een kleine selectie van stijlvolle badkamers gemaakt zodat je een beetje een beeld kan krijgen hoe je nieuwe toekomstige badkamer eruit kan zien. En als je geïnspireerd bent om je die badkamer van je een upgrade te geven, check dan even deze site van Tegeldepot zij hebben de mooiste wastafels, voor ieder wat wils.

Bespaar tips om de kosten laag te houden:

1. Ga voor een showroom model

Als je toevallig een mooi badkamermeubel ergens in de showroom hebt gezien, kan dit een goede optie zijn om geld te besparen. Ieder jaar krijgen winkels nieuwe showroommodellen en dan moeten ze van de oude modellen af. Deze zijn vaak over te nemen voor een zacht prijsje. Doe hier dus je voordeel mee!

2. Bespaar op het soort tegels

Tegels zijn een vaak een grote kostenpost. Bespaar daarom wat geld door een slimme keuze te maken van het soort tegel dat je wilt plaatsten. Als je voor keramische tegels kiest ben je vaak goedkoper uit. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 9,- euro per vierkante meter. En het mooie is dat ze onderhoudsarm zijn, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en niet kwetsbaar zijn.

3. Ga voor een lokaal bedrijf

Er zijn ontzettend veel bouwbedrijven in Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Als je kiest voor een bedrijf dat in de buurt zit, bespaar je een hoop geld op voorrijkosten. Kies daarom slim voor een bouwbedrijf dat zich in jouw regio bevind.

Ga je liever een mancave bouwen dan een nieuwe badkamer? Lees dan dit 5-delige stappenplan om je eigen mancave te realiseren.

Related Posts