Dit kost het om je badkamer te verbouwen

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat een stijlvolle badkamer een must-have is in elke woning. De badkamer in je huis zou eigelijk net zo mooi moeten zijn als de badkamer van je meest favoriete hotel waar je ooit overnacht hebt. Maar wat kost het eigenlijk om je badkamer te verbouwen? Wij zochten het uit en het blijkt dat je voor een kleine 6.000 euro al een hele nieuwe badkamer hebt, helemaal verbouwt in je eigen stijl. In deze prijs zitten de kosten van het stucwerk, de tegels aan de muur, een toilet, douche, wastafel en een badkamermeubel. Uiteraard is niet elke badkamer gerenoveerd voor deze prijs, je kan het uiteraard zoal met alles in het leven, zo duur maken als je zelf wilt. Maar voor dit bedrag heb je een cleane, stijlvolle badkamer.

Om je een beetje te inspireren hebben wij een kleine selectie van stijlvolle badkamers gemaakt zodat je een beetje een beeld kan krijgen hoe je nieuwe toekomstige badkamer eruit kan zien. En als je geïnspireerd bent om je die badkamer van je een upgrade te geven, check dan even deze site van Tegeldepot zij hebben de mooiste wastafels, voor ieder wat wils.

Kosten badkamer verbouwen Kosten badkamer verbouwen

 

 

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie