Nooit meer gekreukte kleding door dit handige apparaat

Soms heeft je outfit een snelle opfrisbeurt nodig of heb je nét een vervelende kreukel in het overhemd dat je vandaag naar werk aan wilt. Het is dan een heel gedoe om de strijkplank uit de kast te trekken, zéker als je in tijdsnood zit omdat je bijna op je werk moet zijn! Dat moet beter en sneller kunnen zullen ze gedacht hebben bij SteamOne. Zij ontwikkelden namelijk een handig stoomapparaat dat jouw kleding in een mum van tijd helemaal kreukvrij maakt.

Maar hoe werkt het dan?
Hoe stoom je jouw kledingstuk binnen een mum van tijd glad? Heel makkelijk! Hang het kledingstuk dat je wilt stomen aan een hanger. Trek met je ene hand de kleding plat en haal de stoomkoop met je andere hand langs te kleding. Zorg dat de stomer de kleding raakt. Stoom shirts, tops of truien van binnenuit; positioneer de stoomkop aan de bovenzijde van het kledingstuk en haal de stoomkop naar je toe waardoor de stof over de stoomkop glijdt.

Ook handig voor de reizigers onder ons
Vaak onderweg, op reis of ver van huis? Geen enkel probleem. SteamOne heeft namelijk een Nomad collectie ontwikkeld. Deze collectie bevat een zestal compacte handstomers die overal mee naartoe genomen kunnen worden. Zo houd je jouw kleding ook op reis fris en kreukvrij.

Related Posts