Dit is het bewijs dat containerwoningen helemaal niet lelijk hoeven zijn

Vergeet je uit elkaar gevallen doos en maak kennis met de nieuwste containerwoning op de markt. Dit is een ontwerp waar we allemaal wel in zouden willen wonen. James Whitaker voegt containers aan elkaar als een bloem en het resultaat is indrukwekkend.

Een aantal jaar geleden maakte James Whitaker dit ontwerp als kantoorruimte maar het werd uiteindelijk nooit gebouwd. Tot een filmproducer toevallig stuitten op het ontwerp van de architect en hem direct uitnodigde langs te komen. Hij heeft James Whitaker de opdracht gegeven er een huis van te maken dat volledig draait op zonne-energie, geen gek idee midden in de woestijn.

Dit ontwerp ligt momenteel in de woestijn in Californië op drie uurtjes rijden van Los Angeles en is het perfecte verblijf om er als filmproducer even tussenuit te knijpen. De containers zorgen voor zo’n 2153 vierkante meter. Na de oplevering zal het huis beschikken over een woonkamer, keuken met diner ruimte en drie slaapkamers. Dit zijn de foto’s.

Een paar containers bij elkaar zal vast een aardig prijskaartje aanzitten, maar benieuwd wat je voor 500 miljoen kan krijgen?

Bron: Airows

Related Posts