‘The One’ wordt met een record bedrag van 500 miljoen de duurste villa ter wereld

Je gelooft het niet, maar het duurste huis ter wereld (ter waarde van 500 miljoen!!) is na 3 jaar bouwen bijna af. Gelegen op een bergtop in Bel Air – Californië. Er wordt momenteel nog steeds getimmerd aan de mega villa van 10.000 m2 genaamd ‘The One’.

Wat krijg je voor dit record bedrag?
Natuurlijk wordt deze parel in Californië gebouwd nu de financiële crisis verleden tijd is. Volgens de project ontwikkelaar Nile Niami is de half miljard die hij ervoor vraagt een koopje. Je krijgt er namelijk ook wat voor terug. 5 zwembaden, een casino, een nachtclub, een eigen bowling baan en een thuisbioscoop met ruimte voor 40 man.

Wie gaat zich melden voor dit kasteel?
Het huidige record in Amerika stond op 350 miljoen. Als deze villa de markt op gaat zal dit record ruim verbroken worden. De project ontwikkelaars maken zich niet druk over de verkoop van ‘The One’. Ze zijn ervan overtuigd dat een mega villa als deze zichzelf wel gaat verkopen, omdat er simpelweg niks vergelijkbaars is. Kopers melden zich wel als het net weer iets meer over de top is dan de rest. In het filmpje hieronder krijg je even een kleine rondleiding door ‘The One’.

www.youtube.com/watch?v=MQXXdhgSwMY

Laatst zagen we de laatste aankoop van Floyd Mayweather dit gaat toch wel net een stukje verder.

Bron: Quote

Related Posts