DBramante1928, nothing but the finest voor je iPad.

De bedrijfsnaam klinkt als een MSN nickname voor een heel oud persoon, maar niks is minder waar. DBramante1928 is vernoemd naar Donato Bramante, een Italiaans architect, een waar meester als het ging om de Golden Ratio.

Vandaar ook dat alle modellen van DBramante1928 ontworpen zijn op basis van deze Gouden Ratio, omdat dit volgens hen esthetisch het mooiste is. Onze mening? De sleeves zijn niet alleen esthetisch het mooist, maar ook overall erg mooi. Zeer goed ontworpen en er wordt alleen maar gewerkt met de fijnste leersoorten. Ook al is de naam afgeleid van een Italiaans grootmeester, het ontwerp is gewoon Deens. En die Denen, die weten wel het één en ander van minimalistisch design. En laat dat nou net de trend zijn voor de iPadhoezen anno 2015.

En dan hebben we het niet alleen over design, maar ook over de praktische voordelen van een goede iPadhoes. Uit eigen ervaring weten wij dat zo’n ding in je handen houden – hoe simpel het ook klinkt – niet altijd even makkelijk gaat. Of je nou een iPad, iPad Air of iPad Mini hebt, een iPadhoes is daarom de eerste toevoeging die nodig is om een lange vriendschap tussen jou en je iPad te garanderen.

En wij vinden dat als je al een klap geld hebt stuk geslagen op een iPad, er niet bezuinigd moet worden op de bescherming. Een stijlbewuste man heeft een stijlbewuste hoes. Dus mocht je je kinderlijke klaphoesje zat zijn, kijk dan eens voor een iets zakelijkere variant, zoals wij voor je geselecteerd hebben!

Slimcase MS Surface Golden Tan // €49,99

iPad Mini Slip Cover Hunter Brown // €39,99

Copenhagen iPad Mini Folio Golden Tan // €59,99

Related Posts