Elke wijnliefhebber zou deze stijlvolle wijnkoeler moeten hebben

Ben jij echt echte wijnliefhebber die meerder flesjes zorgvuldig thuis bewaart? Dan hebben wij de meest ideale en stijlvolle mogelijkheid gevonden om die flesjes (tijdelijk) op te bergen. Het Amerikaanse bedrijf Sommi Wine Cellars heeft namelijk een wel heel mooie wijnkoeler ontworpen ,die ervoor zorgt dat elk appartement van een wijnliefhebber met genoeg ruimte, meteen goed ge-upgradet wordt.

De kast is opgedeeld in twee verschillende ruimtes, welke beiden groot genoeg zijn om 18 flessen in kwijt te kunnen. Oftewel 36 flesjes in totaal, dat zijn goede aantallen. Erg handig voor echte liefhebbers die er verschillende collecties op na houden. Eén collectie met ready-to-drink flessen op bijvoorbeeld 12 graden gekoeld en de andere helft op een hogere temperatuur om langer te bewaren. Al moet je ze natuurlijk nooit te lang bewaren, want flessen moeten gedronken worden.Stijlvolle wijnkoeler

In het midden van de kast kun je daarnaast alle apparatuur kwijt die je nodig hebt voor je flesjes. Van openers tot glazen of zelfs nog wat flesjes sterk als je gasten hebt die bijvoorbeeld liever een single malt drinken bij hun sigaar.

Al met al is dit toch wel een wijnkoeler die een gentleman in zijn huis moet hebben. Het kost tussen de 6 en 8 weken om te laten maken en naar je deur te verschepen, maar dan ziet je appartement er wel goed stijlvol uit. Het kost overigens wel wat. Voor een kleine 7K ben je de gelukkige eigenaar en bestellen kan hier.

Related Posts