De 5 leukste iPhone games van dit moment

Dat mobiele games er elk jaar weer strakker uit gaan zien bijkt wel weer uit dit lijstje. De games die wij hier hebben geselecteerd zien er op mobiel minstens zo mooi uit als je gewend bent van echte game consoles. Ben je niet zo va het gamen en hou je meer gokken, check dan even hier het beste online casino. Maar is mobiel gamen echt je ding, lees dan verder.

5. Call of Duty: Mobile

Dat de legendarische shooter game Call of Duty een mobiele versie heeft gemaakt is echt heel gaaf. En alles klopt ook gewoon, de graphics zijn scherp, de besturing eenvoudig en intuïtief en game is ook nog eens gratis. Verder is het eigenlijk gewoon net als de multiplayer versie van een normale Call of Duty. Je neemt het op tegen andere teams, je ontgrendeld nieuwe wapens, uitrustingen en outfits terwijl je door spel heen vecht.

4. The Elder Scrolls: Blades

We hebben helaas nog niet het legendarische spel Skyrim voor mobiel, maar wel alvast The Elder Scrolls: Blades. Je waant je in daze game in een prachtige wereld die je kunt verkennen en er zijn genoeg vijanden om te verslaan. Daarnaast kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt en kun je zelfs je eigen stad bouwen in deze prachtige fantasie wereld.

3. Minecraft Earth

De wereld van Minecraft komt op een geheel nieuwe manier naar je toe door de kracht van augmented reality. Je beleeft spannende avonturen, bouwt bouwwerken met vrienden die vervolgens levensecht lijken. Bekijk de video om te zien wat we bedoelen.

https://www.youtube.com/watch?v=tzCBCoC2bjs

2. Asphalt 9: Legends

Hou je van racespellen? Dan is dit spel voor jou. Met Asphalt 9: Legends heb je de mogelijkheid om in meer dan 60 verschillende auto’s te rijden zonder dat je stoel hoeft te verlaten.

1. Mario Kart Tour

Nintendo is goed bezig als het gaat om hun bestaande spellen te vertalen naar mobiele versies. Eerst scoorden ze al een hit met Pokemon Go, het spel dat werkelijk de hele wereld bezig hield. En nu zijn ze terug met Mario Kart Tour. Het spel is in eerste instantie gratis, maar door €5,- te betalen unlock je alle mogelijkheden.

Related Posts